Topic
2 replies Latest Post - ‏2010-10-06T16:07:12Z by JonathanPLawrence
rkiehl
rkiehl
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic http 500

‏2010-09-24T13:54:46Z |
hello,
i had a sample script that worked yesterday but doesn't now. the ca1s sample still works though. I had the CICS tech uncomment out the PDO extensions but my script is just a simple echo. I'm getting a http 500. anyway to diagnose this error??

other interesing occurance. when i first tried to set up my own test i had the cics tech add a urimap and pipelinepointing to my usr libs. setup my pipeline xml but could not get it to work. after cics recyled some directories where added to my usr lib strucutre and then it worked. looks like cics or php added the directory structure for the pipleline xml.
Updated on 2010-10-06T16:07:12Z at 2010-10-06T16:07:12Z by JonathanPLawrence
  • rkiehl
    rkiehl
    2 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: http 500 - now PDO problem

    ‏2010-09-24T14:48:10Z  in response to rkiehl
    OK back working. found that the pipeline had been disabled?

    Now back to trying to get PDO working:
    get this returned
    Uncaught exception 'PDOException' with message 'invalid data source name' in /u/tbba201/cicsu3/tree/newfile.php:3 Stack trace: #0 /u/tbba201/cicsu3/tree/newfile.php(3): PDO->PDO('jdbc:default:co...') #1 {main} thrown in /u/tbba201/cicsu3/tree/newfile.php on line 3
    • JonathanPLawrence
      JonathanPLawrence
      30 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: http 500 - now PDO problem

      ‏2010-10-06T16:07:12Z  in response to rkiehl
      Hi - did you follow all the instructions in the PDO section of the CA1S SupportPac manual (starts on about page 20; Section 7.1?

      There are several configuration steps which need to be completed before PDO will work in the SupportPac.