Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2010-09-15T18:20:14Z by sdtoop
sdtoop
sdtoop
3 Posts

Pinned topic RSAR Not producing any results

‏2010-09-15T14:19:14Z |
Hello,

We seem to have hit a problem where RSAR has stopped producing any results.

We have been RSAR fine for a while now and we added another project to scan and at that point it failed to produce anything.

Now any previously working project won't scan.

We get messages like "0 results in 0 seconds"

Does anyone know how this could have happened or where I should be looking to determine the cause/fix?

Thanks
Stephen Toop
Updated on 2010-09-15T18:20:14Z at 2010-09-15T18:20:14Z by sdtoop
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    22 Posts

    Re: RSAR Not producing any results

    ‏2010-09-15T18:04:09Z  
    Hi,

    What languages are you scanning? Are both projects the same language?

    What type of analysis are you trying to run (i.e. Java Code Review, Data Flow etc...)?

    Which version of RSAR?

    Do you have any sample code or screenshots you can share?

    Thanks.
  • sdtoop
    sdtoop
    3 Posts

    Re: RSAR Not producing any results

    ‏2010-09-15T18:14:07Z  
    Hi,

    What languages are you scanning? Are both projects the same language?

    What type of analysis are you trying to run (i.e. Java Code Review, Data Flow etc...)?

    Which version of RSAR?

    Do you have any sample code or screenshots you can share?

    Thanks.
    Hi,

    It is just java.

    All projects where scanning fine until I added another then no project will scan.

    I've tried just selecting one rule from any of the Java analysis sets, nothing.

    I'm using RSAREE 7.1

    Do you know of any log files I can look at for clues?

    Thanks
  • sdtoop
    sdtoop
    3 Posts

    Re: RSAR Not producing any results

    ‏2010-09-15T18:20:14Z  
    • sdtoop
    • ‏2010-09-15T18:14:07Z
    Hi,

    It is just java.

    All projects where scanning fine until I added another then no project will scan.

    I've tried just selecting one rule from any of the Java analysis sets, nothing.

    I'm using RSAREE 7.1

    Do you know of any log files I can look at for clues?

    Thanks
    Hi,

    Well I have managed to find a log file with an error message:
    CRCAA0007E Invalid custom action

    The RSAR help system, "helpfully", provides this:
    CRCAA0007E Invalid custom action
    An invalid action has been specified by a plug-in in a custom extension

    I can't anything more on the internet.

    I have not modified RSAR in any way, so I am not sure why I am getting this.

    Thanks