Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2013-03-20T19:49:06Z by SystemAdmin
cantrellr
cantrellr
3 Posts

Pinned topic Error connecting a workflow to a web service

‏2010-07-07T00:30:31Z |
I can setup and configure access to one of our web services from a workflow using the Process Designer. It finds the web service, exposes its methods, and we are able to do all the setup.

But, when the workflow executes, we get the following error attempting to invoke the web service:

==============
filenet.vw.api.VWException Schema Validator Result: for MyPDFPrefix Schema Ids=http://somecompany.com/ IS INVALID. Errors: 0 : Error SCHEMA://http://somecompany.com/: line 355, column 56, src-resolve.4.2: Error resolving component 's:schema'. It was detected that 's:schema' is in namespace 'http://www.w3.org/2001/XMLSchema', but components from this namespace are not referenceable from schema document 'SCHEMA://http://somecompany.com/'. If this is the incorrect namespace, perhaps the prefix of 's:schema' needs to be changed. If this is the correct namespace, then an appropriate 'import' tag should be added to 'SCHEMA://http://somecompany.com/'.
==============

This web service works fine from other systems that call on it, except FileNet. It is probably worth pointing out that this is an IIS/ASP.NET web service.

Any ideas?

Thanks
Updated on 2013-03-20T19:49:06Z at 2013-03-20T19:49:06Z by SystemAdmin
  • PTLuisGoncalves
    PTLuisGoncalves
    1 Post

    Re: Error connecting a workflow to a web service

    ‏2012-02-20T16:03:01Z  
    Hi.
    I'm having this issue, did you resolved this?
    Thanks.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    199 Posts

    Re: Error connecting a workflow to a web service

    ‏2013-03-20T19:47:57Z  
    Hi.
    I'm having this issue, did you resolved this?
    Thanks.
    Hello,

    I'm having the same problem with a Java webservice created with Rational Application Developer.

    Did any of you managed to fix this or what alternative did you implement?

    Thank you.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    199 Posts

    Re: Error connecting a workflow to a web service

    ‏2013-03-20T19:49:06Z  
    Hello,

    I'm having the same problem with a Java webservice created with Rational Application Developer.

    Did any of you managed to fix this or what alternative did you implement?

    Thank you.