Topic
  • 4 replies
  • Latest Post - ‏2010-06-28T08:21:45Z by JoaoPinto
Klio
Klio
17 Posts

Pinned topic WAS 7.0(x64) ND on AIX fails during profile creation

‏2010-05-19T08:24:07Z |
Hi there,
I have issue with WAS 7.0 ND on AIX, may be someone already met this :

I have several identical LPARs with identical AIX 6.1 installed. But one LPAR met problem.

I'm installing WAS 7.0 ND on AIX in graphic mode and chose option cell profile creation. Binaries installed successfully, but profile creation failed with errors:
In installation log file log.txt

(May 18, 2010 10:42:09 AM), Process, com.ibm.ws.install.ni.ismp.installtoolkitbridge.ISMPInstallToolkitBridgeForNIFramework, wrn, Config action failed: 97SInstallInvokeWSProfile - /opt/ibm/WebSphere/AppServer/properties/version/nif/config/install/97SInstallInvokeWSProfile.ijc

(May 18, 2010 10:42:10 AM), Process, com.ibm.ws.install.ni.ismp.actions.ISMPLogSuccessMessageAction, msg1, INSTCONFPARTIALSUCCESS

And in profile creation file:

<message>/opt/ibm/WebSphere/AppServer/profileTemplates/management/actions/importConfigArchive_Management.ant:66: wsadmin task failed with return code :-1
at com.ibm.websphere.ant.tasks.WsAdminInProcess.execute(WsAdminInProcess.java:333)

<message>*Could not aquire file lock to file: /opt/ibm/WebSphere/AppServer/profiles/Dmgr02/temp/wsadmin.response within timeout period. Either file does not exit, or the lock is unavailable.*</message>

Then I deleted WAS installation and install again with no profile (none). And try to create different type of profile manually (manageprofile.sh) result is the same.

I already check next things according information in net:
- Check system variables and setupCmdLine.sh - OK
- ulimit parameters - OK
- free space on /opt and /tmp - OK

Info was foundet there:
http://www.ibm.com/developerworks/forums/thread.jspa?threadID=314355

http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?rs=180&uid=swg21393835

Please help find some solution!
Thanks!

File attached.
Updated on 2010-06-28T08:21:45Z at 2010-06-28T08:21:45Z by JoaoPinto
  • Klio
    Klio
    17 Posts

    Re: WAS 7.0(x64) ND on AIX fails during profile creation

    ‏2010-05-19T08:42:21Z  
    One more log.

    Attachments

  • Klio
    Klio
    17 Posts

    Re: WAS 7.0(x64) ND on AIX fails during profile creation

    ‏2010-05-20T11:23:41Z  
    Dear all,

    Issue was solved by uploading new WAS distributive to server. I already met this issue on other servers using winSCP for coping. The best way is copy archive and untar it on server.

    Than you for your attention!
  • Vadivelu
    Vadivelu
    6 Posts

    Re: WAS 7.0(x64) ND on AIX fails during profile creation

    ‏2010-06-27T08:22:00Z  
    Can you please give the more explanation on this
  • JoaoPinto
    JoaoPinto
    144 Posts

    Re: WAS 7.0(x64) ND on AIX fails during profile creation

    ‏2010-06-28T08:21:45Z  
    • Vadivelu
    • ‏2010-06-27T08:22:00Z
    Can you please give the more explanation on this
    Probably he extracter the installation media (.tar) in a windows system and later copied the extracted contents into the AIX box using winscp. This is not recommended because the files will not keep some file system related properties.