Topic
  • 1 reply
  • Latest Post - ‏2010-09-17T07:42:02Z by kajinaga
SystemAdmin
SystemAdmin
88 Posts

Pinned topic IS auth Error in GetPSOAliasNames fn_pso_switch - Process Engine install

‏2010-02-28T23:40:39Z |
Hello Hello, This question in regard to:
P8 4.5 / Process Engine (PE), installation Task

The issue is with Mapping User/Alias authentication - even when taking Defaults of the installation.
Platform>
PE OS: Windows 2003 R2
RDBMS: Oracle 10g (RHEL)

Any informaton appreciated on how to work around the Security iss,e I've been wracking my head of this, have read the documentation, and performed the pre-requirement tasks (i.e. OS accounts, OS Groups, RDBMS accounts)

Installation performed using 'Defaults'.

Issue: installation of PE fails, because the sub-installation of Image Services (IS) fails with error below>

IS - 2-27-2010 22:13:47 Error running net start service.. Error = 2
PE - (Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, err, Error in GetPSOAliasNames: java.io.IOException: CreateProcess: fn_pso_switch /l error=2
_StackTraces - IS SETUP LOG - Shows NET START ERROR - AUTHORIZATION. When I change the Service To Localhost Admin it wants to start, bu the product never installed in the first place.

_2-27-2010 22:13:11 Domain Name ProcessEngine:FileNet, Primary Workflow Server, Image Services Executables C:\FNSW, Configuration Files C:\FNSW_LOC, Remote ORACLE, Site Owned, Temporary Tablespace Name: VWTEMP_TS, FileNet Data Tablespace Name: VWDATA_TS, Index Tablespace Name: VWINDEX_TS
2-27-2010 22:13:11 Begin copying files to disk.
2-27-2010 22:13:19 ... Configuring and starting IS now - No need to log out
2-27-2010 22:13:19 Starting nch_update ProcessEngine:FileNet
2-27-2010 22:13:22 Creating Image Services services.
2-27-2010 22:13:22 Running Send_Broadcast
2-27-2010 22:13:23 Setting License...
2-27-2010 22:13:23 Starting fn_migrate pop
2-27-2010 22:13:24 Starting fn_build.
2-27-2010 22:13:29 Starting fn_util stopped init
2-27-2010 22:13:46 + Call net start
2-27-2010 22:13:46 Starting Image Services Service.
2-27-2010 22:13:47 Error running net start service.. Error = 2

STACK TRACE - PE SETUP LOG - See bottom row
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.installshield.wizard.actions.taskman.SoftwareCheckAction, msg1, Checking for installed software.
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.installshield.wizard.actions.taskman.SoftwareCheckAction, dbg, Common files location: null
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.SetDestinationPanel, msg1, IMSLibTargetLocation() - FNSW drive:
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.SetDestinationPanel, msg1, IMSLocalTargetLocation() - FNSW_LOC drive:
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, fnsw .profile:
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, P8TASKMAN_HOME=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, P8TASKMAN_HOME in fnsw .profile=false
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, Oracle GID default=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, ORACLE_SID=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, ORACLE_UID=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, ORACLE_HOME=C:\oracle\product\10.2.0\client_1
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, LOCAL=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, TWO_TASK=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, documentationServerURL=
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, NCH Domain Name default=pocdemo:FileNet
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, setCommonProgramsPath() - Common Programs Path: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, msg1, setGlobalProperties() - set "CommonProgramsPath" = C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs
(Feb 27, 2010 10:03:50 AM), Setup.product.install, filenet.pecustombeans.PEPreInstallWizardAction, err, Error in GetPSOAliasNames: java.io.IOException: CreateProcess: fn_pso_switch /l error=2

Please let me know thoughts on how to get around this, any information is appreciated, thank you in advance.
- Taylor
TONGARO @ US.IBM.COM
Updated on 2010-09-17T07:42:02Z at 2010-09-17T07:42:02Z by kajinaga
  • kajinaga
    kajinaga
    1 Post

    Re: IS auth Error in GetPSOAliasNames fn_pso_switch - Process Engine install

    ‏2010-09-17T07:42:02Z  
    Hi, Taylor-san,

    Have you already resolve it? Although this posting looks more than a half-years ago, yet unresolved, please take a look at the below link:
    http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/p8docs/v4r5m1/topic/com.ibm.p8.install.doc/p8pin118.htm

    This mentions PE 4.5.1 installation, but actually described in Installation Guide for 4.5.0:
    http://www.ibm.com/e-business/linkweb/publications/servlet/pbi.wss?CTY=US&FNC=SRX&PBL=GC19-2553-08

    You may also refer to this document:
    http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21445554

    If you even cannot resolve the issue, it is advised to contact IBM FileNet support for further investigation and assistance.

    Hope this could help you and those who experiences similar issues.

    Kaji