Topic
No replies
santhu9@
santhu9@
1 Post
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Error while calling ejb

‏2008-12-30T13:55:04Z |
Hi

I have installed Websphre application server 6.1 ,64-bit version.
I have deployed one ejb ear file containing multipule ejbs.
and i m trying to acess the ejb through a spring client program which was running in the same WAS.
basically from one ejb to acess another ejb in the same server i m including the spring ejb access code

and i m getting the following error when ejb client runs and trying to invoke a ejb method

ExceptionUtil E CNTR0020E: EJB threw an unexpected (non-declared) exception during invocation of method "getErrorCodes" on bean "BeanId(eidServer#ApplicationService.jar#ApplicationService, null)". Exception data: java.lang.ExceptionInInitializerError
at java.lang.J9VMInternals.initialize(J9VMInternals.java:195)

Caused by: org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Invocation of init method failed; nested exception is org.springframework.ejb.access.EjbAccessException: EJB home IOR: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 has no no-arg create() method

sometimes my it can acess the ejb method sometimes its throwing the above error.

can any body help me out

I tried with deleting "wstemp","temp" folders while restarting server eventhough it doesnt help

Thanks in Advance
santosh kumar veerlapati