Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
2 replies Latest Post - ‏2008-12-06T01:14:34Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
61 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Install Error-CreateProcess failed ==> %1 is not a valid Win32 application

‏2008-09-09T16:55:16Z |
Hi,

I try to launch the install.exe (IIS 8.0.1 server), it giving me "CreateProcess failed ==> %1 is not a valid Win32 application" error. Previously I have installed IIS 8.0.1 client, but then I uninstalled it because I want to install the IIS 8.0.1 server. My first attempt of installing the IIS 8.0.1 server it given me an error, something like "cannot start the DB2 services" and then it rolled back the installation, so I try to install for the second attempt, it giving me "CreateProcess failed ==> %1 is not a valid Win32 application" error.

I have checked the temp path it is correct (if it has something to do with that).

I need help on how I am going to install it.
Updated on 2008-12-06T01:14:34Z at 2008-12-06T01:14:34Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    61 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Install Error-CreateProcess failed ==> %1 is not a valid Win32 application

    ‏2008-10-23T09:27:53Z  in response to SystemAdmin
    Hi arrazzaq,

    I am facing similar problem while trying to install ITIM5.0 on my 2003 server .
    Have you found any solution to this problem ??? if yes please suggest me the answer.
    Thanks in Advance!
    Khushboo
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    61 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Install Error-CreateProcess failed ==> %1 is not a valid Win32 application

    ‏2008-12-06T01:14:34Z  in response to SystemAdmin
    Maybe related to the %temp% directory. I met the same problem when installing a Lotus product.

    try run your install with the "-is:tempdir"

    Do a set temp to find out your temp dir

    C:\>set temp
    TEMP=C:\Temp\1

    then run the install

    C:\%Your_App_install_Image_directory%\install -is:tempdir C:\Temp\1