Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2008-05-28T09:27:05Z by SystemAdmin
zbc
zbc
23 Posts

Pinned topic problem with class diagram in wid6.1

‏2008-03-14T04:54:58Z |
hello

in the wid6.1, i create a new java project, and add a class diagram into the project, the problem is that i can find the UML components in the pallete, and they are not in the right-click menu too, who can help?
Thanks
Updated on 2008-05-28T09:27:05Z at 2008-05-28T09:27:05Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    6089 Posts

    Re: problem with class diagram in wid6.1

    ‏2008-03-14T13:52:33Z  
    The functionality that deals with UML and such is actualyl a part of
    Rational Application Developer. I'm sure you'll have more success asking
    your question in thier forum..

    Dan Zrobok -Technical Architect - Perficient
    WID/WPS/WESB Blog: http://blog.danzrobok.com
    <dwforums@us.ibm.com> wrote in message
    news:1547863853.1205470529408.JavaMail.wassrvr@ltsgwas010.sby.ibm.com...
    hello

    in the wid6.1, i create a new java project, and add a class diagram into
    the project, the problem is that i can find the UML components in the
    pallete, and they are not in the right-click menu too, who can help?
    Thanks
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    6089 Posts

    Re: problem with class diagram in wid6.1

    ‏2008-05-28T06:24:36Z  
    The functionality that deals with UML and such is actualyl a part of
    Rational Application Developer. I'm sure you'll have more success asking
    your question in thier forum..

    Dan Zrobok -Technical Architect - Perficient
    WID/WPS/WESB Blog: http://blog.danzrobok.com
    <dwforums@us.ibm.com> wrote in message
    news:1547863853.1205470529408.JavaMail.wassrvr@ltsgwas010.sby.ibm.com...
    hello

    in the wid6.1, i create a new java project, and add a class diagram into
    the project, the problem is that i can find the UML components in the
    pallete, and they are not in the right-click menu too, who can help?
    Thanks
    Hello
    I have the problem which is exactly the same as one that described here
    Can anybody give me any suggestions about how to solve it?

    I found some information there:
    http://www.ibm.com/developerworks/blogs/page/woolf?entry=websphere_process_server_6_1

    Is it true that WID has RAD built in?
    Here is my environment:

    IBM® WebSphere® Integration Developer
    V 6.1.0.100 (6.1.0.100_20080331_1312)

    Rational® ClearCase® SCM Adapter
    Data tools
    JET Extensibility
    J2EE Connector (J2C) tools
    J2EE and Web services development tools
    IBM® JRE 1.5.0
    Java™ client application editor (JVE)
    Plug-in Development Environment (PDE)
    Test and Performance Tools Platform (TPTP)
    WebSphere® Application Server compile-time dependencies
    WebSphere® Application Server development tools
    Web Development Tools
    Transformation authoring
    Integrated Development Workbench
    IBM WebSphere Adapters

    Regards
    Dmitry
    Updated on 2008-05-28T06:24:36Z at 2008-05-28T06:24:36Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    6089 Posts

    Re: problem with class diagram in wid6.1

    ‏2008-05-28T09:27:05Z  
    Hello
    I have the problem which is exactly the same as one that described here
    Can anybody give me any suggestions about how to solve it?

    I found some information there:
    http://www.ibm.com/developerworks/blogs/page/woolf?entry=websphere_process_server_6_1

    Is it true that WID has RAD built in?
    Here is my environment:

    IBM® WebSphere® Integration Developer
    V 6.1.0.100 (6.1.0.100_20080331_1312)

    Rational® ClearCase® SCM Adapter
    Data tools
    JET Extensibility
    J2EE Connector (J2C) tools
    J2EE and Web services development tools
    IBM® JRE 1.5.0
    Java™ client application editor (JVE)
    Plug-in Development Environment (PDE)
    Test and Performance Tools Platform (TPTP)
    WebSphere® Application Server compile-time dependencies
    WebSphere® Application Server development tools
    Web Development Tools
    Transformation authoring
    Integrated Development Workbench
    IBM WebSphere Adapters

    Regards
    Dmitry
    Hello
    This is Dmitry again
    Problem was solved
    You have to install rad7 into the same package as where wid6.1 is installed in case you are going to use both these products together

    Regards