Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2010-04-15T12:50:10Z by hiroitasiki
SystemAdmin
SystemAdmin
209 Posts

Pinned topic Install of Websphere Portal Express 6.0 Trial fails with "Cannot find the path specified."

‏2007-08-22T12:33:53Z |
I downloaded the CD images for WPE6.0, and extracted them to separate folders. I run setup from the C1047ML directory, and answer all the initial questions. It runs for a while, then asks me for CD "W-1". I point it to the directory for the C1048ML image, and it continues for a while longer before it aborts. The last few lines in the log.txt file are:

(Aug 22, 2007 7:54:02 AM), Install, com.ibm.ws.install.ni.ifactory.ismp.actions.ISMPLogFileAction, msg1, Interim Fixes to be applied: None
(Aug 22, 2007 7:54:02 AM), Install, com.ibm.ws.install.ni.ifactory.ismp.actions.ISMPLogFileAction, msg1, Temp CIE trace file location: C:\Documents and Settings\Administrator/._cie.trace.xml
(Aug 22, 2007 7:54:02 AM), Install, com.ibm.ws.install.ni.ifactory.ismp.actions.ISMPLogFileAction, msg1, updiProductBean.installLocation=C:\IBM\PE\AppServer
(Aug 22, 2007 7:54:02 AM), Install, com.ibm.ws.install.ni.ismp.actions.ISMPFileSystemManipulationWizardAction, err, C:\IBM\PE\AppServer\logs\cietrace.xml.gz (The system cannot find the path specified)
(Aug 22, 2007 7:54:03 AM), Install, com.ibm.ws.install.ni.ismp.actions.ISMPFileSystemManipulationWizardAction, err, C:\IBM\PE\AppServer\logs\cietrace.xml.gz (The system cannot find the path specified)
(Aug 22, 2007 7:54:03 AM), Install, com.ibm.ws.install.ni.ifactory.ismp.actions.ISMPLogSuccessMessageAction, msg1, INSTCONFFAILED

It appears to be looking for C:\IBM\PE\AppServer\logs\cietrace.xml.gz. I looked, and the C:\IBM\PE\AppServer directory doesn't even exist. (It should be created by the install, I assume.

This is preventing me from installing the trial so I can show it to upper management. Please help.

Karl

Attachments

Updated on 2010-04-15T12:50:10Z at 2010-04-15T12:50:10Z by hiroitasiki
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    209 Posts

    Re: Install of Websphere Portal Express 6.0 Trial fails with "Cannot find the path specified."

    ‏2007-09-12T05:41:53Z  
    Check this link of my successful experience...

    http://www-128.ibm.com/developerworks/forums/dw_thread.jsp?forum=1106&thread=175227&cat=9
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    209 Posts

    Re: Install of Websphere Portal Express 6.0 Trial fails with "Cannot find t

    ‏2008-02-09T09:45:36Z  
    Had a similar problem. For me the following worked:
    • rm /root/able.preferences
    • rm /root/._cie.trace.xml
    • rm /root/._cie.trace.xml.lck
    • rm /root/.WASRegistry
    • rm -rf /opt/IBM/PE

    and then restarting the installation from scratch by running:
    sudo ./setup.sh
  • hiroitasiki
    hiroitasiki
    1 Post

    Re: Install of Websphere Portal Express 6.0 Trial fails with "Cannot find t

    ‏2010-04-15T12:50:10Z  
    Had a similar problem. For me the following worked:
    • rm /root/able.preferences
    • rm /root/._cie.trace.xml
    • rm /root/._cie.trace.xml.lck
    • rm /root/.WASRegistry
    • rm -rf /opt/IBM/PE

    and then restarting the installation from scratch by running:
    sudo ./setup.sh
    It had worked for me too.
    I removed:
    /root/able.preferences
    /root/anaconda-ks.cfg
    /root/install.log
    /root/install.log.syslog
    /root/vpd.properties

    And run /setup.sh again with root user.