Topic
  • 1 reply
  • Latest Post - ‏2011-03-31T12:45:07Z by SamerH
SystemAdmin
SystemAdmin
2583 Posts

Pinned topic Problem in starting service of Websphere

‏2007-08-13T07:35:21Z |
When i tried to start service of Websphere, its showing an error and not get started.

Please help.

ADMU0116I: Tool information is being logged in file C:\Program
Files\IBM\WebSphere\BasePM\profiles\AppSrv01\logs\server1\startServer.log
ADMU7701I: Because server1 is registered to run as a Windows Service, the
request to start this server will be completed by starting the
associated Windows Service.
ADMU0116I: Tool information is being logged in file C:\Program

Files\IBM\WebSphere\BasePM\profiles\AppSrv01\logs\server1\startServer.log

ADMU0128I: Starting tool with the AppSrv01 profile

ADMU3100I: Reading configuration for server: server1

ADMU3200I: Server launched. Waiting for initialization status.

ADMU3011E: Server launched but failed initialization. startServer.log,

SystemOut.log(or job log in zOS) and other log files under

C:\Program Files\IBM\WebSphere\BasePM\profiles\AppSrv01\logs\server1

should contain failure information.

ADMU7704E: Failed while trying to start the Windows Service associated with
server: server1;
probable error executing WASService.exe: Starting
Service: system24Node01
Service failed to start. startServer return
code = -1
Updated on 2011-03-31T12:45:07Z at 2011-03-31T12:45:07Z by SamerH
  • SamerH
    SamerH
    1 Post

    Re: Problem in starting service of Websphere

    ‏2011-03-31T12:45:07Z  
    Hey
    I am faceing the same issue when installing websphere ND 6.1 via the middleware installer for Tivoli service request manager 7.2 on windows server 2008 64 bit

    any updates on the issue?