Topic
7 replies Latest Post - ‏2012-11-29T15:53:55Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
9394 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic it is not possible to publish to the server (RAD7)

‏2007-05-11T10:25:46Z |
The Server started error free but publishing failed.

The Error message is:
"Could not publish to the server" (no details)

The server1_exception.log:

java.lang.IllegalArgumentException
com.ibm.wsspi.runtime.component.WsComponentImpl 470
Please help
Updated on 2012-11-29T15:53:55Z at 2012-11-29T15:53:55Z by SystemAdmin
  • dzhang
    dzhang
    4 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

    ‏2007-05-30T22:25:30Z  in response to SystemAdmin
    Same here. Tried both WAS6 and WAS6.1. All failed with the error message "Could not publish to the server". Any WAS developers here?
    • dzhang
      dzhang
      4 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

      ‏2007-05-30T22:56:54Z  in response to dzhang
      Ok, I think I figured it out. I created a brand new workspace, and it worked with WAS6. Will try WAS 6.1 later. I guess the server configuration is the old workspace somehow got corrupted.
      • dzhang
        dzhang
        4 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

        ‏2007-05-30T23:03:11Z  in response to dzhang
        False. Still no go. I thought it was publishing, but I was too quick. It was validating jsp page!! Anyone could help?
        • SystemAdmin
          SystemAdmin
          9394 Posts
          ACCEPTED ANSWER

          Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

          ‏2007-08-08T10:44:38Z  in response to dzhang
          Hi. Has anyone resolved this problem yet? I am experiencing the same error.
          • SystemAdmin
            SystemAdmin
            9394 Posts
            ACCEPTED ANSWER

            Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

            ‏2007-09-06T10:33:19Z  in response to SystemAdmin
            Did you solve the problem? I have the same problem. Cannot publish to server, the server never starts. Same output in the error log.
            • SystemAdmin
              SystemAdmin
              9394 Posts
              ACCEPTED ANSWER

              Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

              ‏2007-09-10T17:22:26Z  in response to SystemAdmin
              I also was having these types of problems today. In regards to other unrelated issues, from IBM's web site it was recomended to remove C:\ibm\WebSphere1\profiles\wp_profile\wstemp directory . I did this and the problem was fixed. Good luck
              • SystemAdmin
                SystemAdmin
                9394 Posts
                ACCEPTED ANSWER

                Re: it is not possible to publish to the server (RAD7)

                ‏2012-11-29T15:53:55Z  in response to SystemAdmin
                No. The above solution aint worked.

                I deleted all the modules and published my server, then it got published. When i tried to deploy them again and start, it gave me "com.ibm.bpe.plugins.BPELValidationException: CWWBV0003E: Validated process model" exception.

                So i believe there got to be one exception or the other and that is why server is not getting published