Topic
  • 2 replies
  • Latest Post - ‏2005-07-11T20:22:31Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
684 Posts

Pinned topic MQe_explorer fail with MQe V2.0.1.7

‏2005-07-11T20:22:30Z |
Updated on 2005-07-11T20:22:31Z at 2005-07-11T20:22:31Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    684 Posts

    Re: MQe_explorer fail with MQe V2.0.1.7

    ‏2005-07-11T20:22:30Z  
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    684 Posts

    Re: MQe_explorer fail with MQe V2.0.1.7

    ‏2005-07-11T20:22:31Z  
    Thanks, that worked.
    "Kelvin Yung" <kyung@ca.ibm.com> wrote in message
    news:d99kap$4leo$2@news.boulder.ibm.com...
    > The solution is to change the registry entry
    >
    > from
    >
    > My
    > computer\HKET_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninst
    > all\TRIAL.IBM.MQSERIES.EVERYPLACE
    >
    > to
    >
    > My
    > computer\HKET_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninst
    > all\IBM.MQSERIES.EVERYPLACE
    >
    > before installing the suppportpac ES06.
    >
    > "Rahim Lalani" <rahim_lalani@hotmail.com> wrote in message
    > news:d97hm0$21ji$1@news.boulder.ibm.com...
    >> MQe (MQSeries Everyplace) on WIndows XP Professional
    >>
    >> I'm using MQe 2.0.1.7 and am trying to install MQe_Explorer supportpac
    > ES06.
    >> When I tried to install ES06, I got:
    >>
    >> "The IBM WebSphere MQ Everyplace product cannot be located. Please Cancel
    >> this installation, install IBM WebSphere MQ Everyplace Version 2 and then
    >> re-try this installation"
    >>
    >> I know that MQe installed properly, as I can see it from 'Add / Remove
    >> programs.' Also when I try and re-install MQe, it indicates that the
    > same
    >> version is already installed.
    >>
    >> Does anyone have any ideas on what I am doing wrong?
    >>
    >> Thanks a lot in advance!
    >> Rahim
    >>
    >>
    >
    >