Topic
3 replies Latest Post - ‏2013-06-25T20:00:07Z by Crabby
Crabby
Crabby
14 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic v6.3.2 Common Agent install fails on W2K3R2

‏2013-06-13T17:57:08Z |

Hello,

I am getting an error when installing v6.3.2 Common Agent on Windows Server 2003 R2 32-bit w/SP2.

To simplify things during install, I am running "dir6.3.2_commonagent_windows.exe" with all defaults in GUI (Next, next, next); meaning I am not trying to register with our IBMSD management server at this time.

Product: IBM Systems Director Common Agent -- Error 29002.DNZINS902E CASInstaller: A general runtime installation error.
Check the C:\Program Files\IBM\Director\agent\runtime\agent\logs\install\epInstall.log for details on the install failure.

I have verified that IPMI (Hardware Management in Add/Remove Components) is present; and that no other IPMI drivers are present.

I have verified that "Microsoft Generic Compliant IPMI Device" is present in the (hidden) Device Manager system drivers.

I have verified that the Windows Firewall is not enabled.

This issue is only occuring on about 3 or so computers.

Any information that may be helpful is greatly appreciated.

I have attached files in case it is helpful.

Thank you

Updated on 2013-06-13T17:58:14Z at 2013-06-13T17:58:14Z by Crabby
  • shaypadd
    shaypadd
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: v6.3.2 Common Agent install fails on W2K3R2

    ‏2013-06-19T21:04:11Z  in response to Crabby

    Mine failes with "Product: IBM Systems Director Common Agent -- 1: Error installing tivguid return code = 110. Check tivguid install log for more installation details."

    Attached aret he log files that don't tell me anything.

    Help...

     

    • shaypadd
      shaypadd
      3 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: v6.3.2 Common Agent install fails on W2K3R2

      ‏2013-06-19T21:42:20Z  in response to shaypadd

      Solved for me. All my errors pointed to not having security rights to c:\windows folder during install. For even the local administrator.

  • Crabby
    Crabby
    14 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: v6.3.2 Common Agent install fails on W2K3R2

    ‏2013-06-25T20:00:07Z  in response to Crabby

    Ultimately, the server file permissions were incorrect and to make matters worse WMI repository was corrupt.

    A rebuild of the server was the quick fix.