Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
4 replies Latest Post - ‏2013-09-03T08:39:15Z by bearandy
bearandy
bearandy
21 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Deploy SSP error

‏2013-08-22T08:56:08Z |

Hi,

We got a problem that we set the LDAP success and want to deploy the SSP.

When we deploy the action, it show error(refer attachment).

Could it be a problem about TEM version?

TEM server: 8.2.1409

Thanks for help.

  • jeremylam
    jeremylam
    28 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Deploy SSP error

    ‏2013-08-30T00:48:32Z  in response to bearandy

    Hello bearandy,

    We have made a change in the BES Support site that should make the chance of this error significantly lower. In our upcoming 2.4 MDM release, this issue should be entirely resolved.

     

     

    • bearandy
      bearandy
      21 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Deploy SSP error

      ‏2013-08-30T08:42:52Z  in response to jeremylam

      Hi, Jeremylam

             Thanks for answer!

             We run Fixlet #1585, "Install Windows Platform API - Tivoli Endpoint Manager version 8.2.1409.0" in the BES Support site.

      And then config SSP success!

      But we login SSP and show the error(refer attachment)

      What could be the problem?

      Thanks for help.

      Attachments

      • jeremylam
        jeremylam
        28 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Deploy SSP error

        ‏2013-08-30T18:34:42Z  in response to bearandy

        This error might have occurred if you have more than one MDM site subscribed, perhaps both the Beta and production sites.

        • bearandy
          bearandy
          21 Posts
          ACCEPTED ANSWER

          Re: Deploy SSP error

          ‏2013-09-03T08:39:15Z  in response to jeremylam

          OK. It works when we delete the MDM beta site.

          Thanks for help.