Topic
  • 4 replies
  • Latest Post - ‏2014-10-26T00:20:35Z by lm1
YahaSun
YahaSun
8 Posts

Pinned topic Can't run an Deployed Application

‏2014-08-22T16:15:46Z |

Hi,

I can publish and deploy applications from Eclipse. However, I can't see 'Execution' Part when trying to run the applications. Anyone knows why?

The normal page displays like this:

 

 

But My case displays like bellow, without 'Execution' part. 

  • tmikahan
    tmikahan
    2 Posts

    Re: Can't run an Deployed Application

    ‏2014-09-16T12:26:05Z  

    Hi,

    I'm facing similar issue. Probably it's a privilege thing but haven't found the solution yet.

    -Mika

  • tmikahan
    tmikahan
    2 Posts

    Re: Can't run an Deployed Application

    ‏2014-10-11T12:26:54Z  

    Hi,

    This problem is still valid. I'm not able to run any deployed applications because the "Execution" part is missing. I'm logged in as a biadmin and should have all the possible privileges. Any help on this?

    Thanks.

  • BenjaminNguyen
    BenjaminNguyen
    21 Posts

    Re: Can't run an Deployed Application

    ‏2014-10-13T16:31:25Z  

    Hi,

    - What version of BigInsights Quick Start are you using?

    - In the Application History section of the screenshot I see you have already run once, so the problem was not happening before but only recently?

    Thanks.

  • lm1
    lm1
    1 Post

    Re: Can't run an Deployed Application

    ‏2014-10-26T00:20:35Z  

    Is this problem showing up in your Bluemix service instance or some other cloud deployed instance.   If it is Bluemix service, please let me know the hostname of your instance.