Topic
2 replies Latest Post - ‏2013-11-13T21:36:29Z by diedec130
diedec130
diedec130
3 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic ICI 8.6 Native content retrieval issue

‏2013-11-04T15:17:56Z |

Hi all,

We are currently using ICI 8.6 to upload and get content from a Sharepoint repository. Uploads work like a charm, but retrieving any kind of content from the repository results in a chunk of html. If I take that HTML and load it in a browser, it shows the Sharepoint main site page, already logged in. This Sharepoint site is where I have the document library that stores my content, and it is shown corrupted. Any idea of what might be happening here? I tested the document retrieval with the Repository Browser Sample app that comes with ICI, and with other apps that load the content directly in a browser. In both cases I get the corrupted html.

D.

  • diedec130
    diedec130
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: ICI 8.6 Native content retrieval issue

    ‏2013-11-04T19:31:21Z  in response to diedec130

    Update: I just changed the Sharepoint website's URL in ICI Sharepoint connector's configuration from "http:server:port/sites/site/default.aspx" to "http:server:port/sites/site" (without the "default.aspx" part) and got the correct native content from the Repository Browser Sample, but still getting the corrupted html from external applications. :(

  • diedec130
    diedec130
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: ICI 8.6 Native content retrieval issue

    ‏2013-11-13T21:36:29Z  in response to diedec130

    Got the problem solved.