Topic
5 replies Latest Post - ‏2013-05-20T22:07:52Z by BenKus
bearandy
bearandy
21 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Installed app Analysis report error for Android device

‏2013-05-13T08:11:35Z |

Hi, 

I don't know why the Installed app Analysis report error for Android devices.

Other analysis report is OK. Andriod version is 4.1.2 . 

What should I do to troubleshoot it?

 

Thanks.

  • BenKus
    BenKus
    164 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Installed app Analysis report error for Android device

    ‏2013-05-15T00:24:29Z  in response to bearandy

    If you hover over the <error> in the console, what is the error text?

    Ben

    • bearandy
      bearandy
      21 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Installed app Analysis report error for Android device

      ‏2013-05-17T01:25:50Z  in response to BenKus

      What do you mean error text?

      It seems the action for Android Language have some problem.

      The Android mobile's language is Traditional Chinese.

      Thanks.

      • BenKus
        BenKus
        164 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Installed app Analysis report error for Android device

        ‏2013-05-17T22:01:11Z  in response to bearandy

        If you see "<error>" as result for a property, there is typically some additional error info. You can see this by hovering your mouse over the "<error>", or by clicking on the computer and looking at the results in the computer view.

        Ben

        • bearandy
          bearandy
          21 Posts
          ACCEPTED ANSWER

          Re: Installed app Analysis report error for Android device

          ‏2013-05-20T01:19:27Z  in response to BenKus

          OK.

          Refer attachment. It show Invalid character

          Thanks for help

          Attachments

          • BenKus
            BenKus
            164 Posts
            ACCEPTED ANSWER

            Re: Installed app Analysis report error for Android device

            ‏2013-05-20T22:07:52Z  in response to bearandy

            Hmm... This looks like a bug in the new app where the chinese characters are interfering with the xml parser... We will check it out and let you know...

            Ben