Topic
  • 1 reply
  • Latest Post - ‏2014-03-18T13:08:17Z by juepo
cwoliveira
cwoliveira
55 Posts

Pinned topic ERROR_installation with ComponentManagerStatus monitor

‏2014-03-17T19:34:48Z |

Hi,

 

I am installing a new ECM SM 5.1 system and running fine some P8 5.1 monitors (CEHealthPageStatus, PERosterCount, CEEngineStatus). However I´m experiencing issues running "ComponentManagerStatus" monitor, as event details below:

- DataStream: ComponentManagerStatus
- Value: ERROR_installation
- Event Class: FileNetBasis
- Message Text: #Connection Point for queues ("CE_Operations") not found in vwtaskman.xml
- Source Name: ComponentManagerStatus P8_HOMOL P8_COMPONENT_HOMOL <p8hostname>

 

So far I didn´t find any problem with Component Manager monitor configuration. There is only one Component Mananager (PECP01.ALL) running on <FILENET_PATH>/WebClient/Router/routercmd.sh, and this is the system configuration:

- Linux RHEL Server 6.4
- IBM DB2 9.7 FP7
- IBM ECM SM 5.1 FP2
- IBM FileNet P8 CE 5.1.0.3 / PE 5.0.0.5 / WorkplaceXT 1.1.5.2

 

 Did someone experience similar error ? Also screenshots attached with some details.

Thanks,

Carlos.

  • juepo
    juepo
    70 Posts

    Re: ERROR_installation with ComponentManagerStatus monitor

    ‏2014-03-18T13:08:17Z  

    Hi Carlos,

    the result your getting does somehow not fit to the data I can see in your screenshots.

    The message "#Connection Point for queues ("CE_Oprerations") not found in vwtaskman.xml" can only be generated when the Component manager name in your case would be PECP01.CE_Oprerations.

    For further debugging I would need to check the files cala/monitors/pam/fnet40_srv_env.sh and fnet50_env.xml.

    Regards,

    Juergen