Topic
  • No replies
S1T1_Madhu_Palutla
S1T1_Madhu_Palutla
1 Post

Pinned topic How to configure Grids in eXtreme Scale cache monitor

‏2014-04-15T16:18:58Z |

 

 

I have a standalone eXtremeScale 8.6 is up and running. I have created a small program and to connect and insert objects into backing map. Programs works fine and I can see the objects using xsadmin command.

I have used following cmds to start the server

start runcat.bat

start runcontainer.bat server0

with following parameters

SET CATALOGSERVER_HOST=localhost

SET CATALOGSERVER_PORT=2809

SET CATALOG_SERVICE_ENDPOINTS=cs0:localhost:6600:6601

SET CATALOG_SERVER_NAME=cs0

SET GRID_NAME=TestData

SET MAP_NAME=Document

deployment.xml

<deploymentPolicy xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://ibm.com/ws/objectgrid/deploymentPolicy

../deploymentPolicy.xsd"

xmlns="http://ibm.com/ws/objectgrid/deploymentPolicy"> <objectgridDeployment objectgridName="TestData">

<mapSet name="mapSet" numberOfPartitions="13" minSyncReplicas="0" maxSyncReplicas="1" >

<map ref="Document"/>

</mapSet>

</objectgridDeployment></deploymentPolicy>

objectgrid.xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<objectGridConfig xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://ibm.com/ws/objectgrid/config ../objectGrid.xsd"

xmlns="http://ibm.com/ws/objectgrid/config"> <objectGrids>

<objectGrid name="TestData" txTimeout="5" >

<backingMap name="Document" lockStrategy="PESSIMISTIC" copyMode="COPY_TO_BYTES"/>

</objectGrid>

</objectGrids></objectGridConfig>

I am able to connect using Object Grid API and insert objects using following code.

ClientClusterContext ccc = ObjectGridManagerFactory.getObjectGridManager().connect("test.com:2809", null, null);

ObjectGrid objectGrid = ObjectGridManagerFactory.getObjectGridManager().getObjectGrid(ccc, "TestData"");

 

But when I ran startConsoleServer.bat and I can create TestDomain and with catalog server 'cs0' and listener port as 2809. I can see the status connected but nothing is showing in grids and monitoring page. Please see the attached screenshots. Let me know if I am missing something here and there is no good documentation on whole process. I do not see any JMX port while configuring the catalog server as mentioned in a online youtube video. Is this removed in 8.6?

Updated on 2014-04-15T16:30:03Z at 2014-04-15T16:30:03Z by S1T1_Madhu_Palutla