Topic
4 replies Latest Post - ‏2014-05-14T15:57:08Z by TomBanks
lothark
lothark
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Cannot view my race

‏2013-01-28T17:21:49Z |
Whenever i start the playback of a race, i only see flickering cars appearing here and there after the semaphore turns green.
My environment:
- Windows 7 64 bit
- Oracle JDK 7 update 11
- Eclipse Juno R1
 
Is that any familiar problem ?
Updated on 2013-01-28T18:26:20Z at 2013-01-28T18:26:20Z by lothark
  • TomBanks
    TomBanks
    37 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Cannot view my race

    ‏2013-01-28T17:44:32Z  in response to lothark
    We have not seen that problem before although we have found that some 64bit versions of eclipse/java can cause some playback issues. Can you take a screenshot and post it here, and also let me know if you are using 32 or 64bit versions of eclipse and java please? 
     
    • lothark
      lothark
      2 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Cannot view my race

      ‏2013-01-28T18:26:20Z  in response to TomBanks
       You cannot see to much, the cars only appear for fractions of  second at different places. I have also made a video, but it is 239 MByte
       
       
    • italons
      italons
      2 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Cannot view my race

      ‏2014-04-07T21:16:32Z  in response to TomBanks

      Suddenly im running the same issue. The cars doesnt align on track. They point to the top of the screen

       

      • TomBanks
        TomBanks
        37 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Cannot view my race

        ‏2014-05-14T15:57:08Z  in response to italons

        The cars facing upwards before the race starts is normal behavior - once you click the play button (the blue triangle) on the replay window then they should align as the race starts and work correctly. 

         

        Please let me know if this does not happen and I will investigate further.