IBM Digital business card support

This module is visible to IBMers only.

Module will be re-enabled on refresh.

DSC Page Auditor

Rep ID: kristig@ie.ibm.com

Rep Group: Live

Population: IIS

Rep Enabler modules:

- Social links: JSON

- Messages/Videos/Events: JSON

IBM Big Data

Data representerar moln och exponering en stor möjlighet att göra företagen mer flexibel, effektivare och mer konkurrenskraftiga.

Dela

Läs mer

IBM Verse

Föreställ dig ett nytt sätt att förstå e-post på! E-post som fungerar för dig, istället för att du arbetar för dem! Detta är IBM Verse.

Dela

Läs mer

IBM Security Services

IBM kan hjälpa organisationer att hantera risker och samtidigt minska kostnaderna för säkerhetshantering. Beräkna ditt företags kostnader och riskera här!

Dela

Läs mer

IBM & Apple

Detta partnerskap kommer ändra hur arbete blir utfört. Samarbetet kommer sammanföra enheter, tjänster och integration och göra det möjligt för er att utnyttja den fulla potentialen i verksamhetens mobilitet.

Dela

Läs mer

Gå med i IBM Managed Service Providers - Sverige Linkedin

Ett nätverk exklusivt för IBMs nuvarande och potentiella MSP partners. Som medlem får du tillgång till kunskap om de senaste marknadstrenderna, inspiration, ta del av nyheter och goda råd från ledande experter

Dela

Läs mer

Watson Analytics

Möt IBM Watson, ett kognitiv system som gör det möjligt för ett nytt partnerskap mellan människor och datorer som förbättrar mänsklig kompetens.

Dela

Läs mer

Skapa nya möjligheter till dina kunder med IBM's kraftfulla kombinationer

Kombinationen av Bluemix som en utvecklingsplattform och Softlayer för hosting kommer att ge dina kunder en upplevelse med flexibilitet och skalbarhet som inte liknar något de har provat förut.

Dela

Läs mer

IBM Software Services Shop

Nu kan du beställa mjukvarutjänster från din lokala butik. Här hittar du information samt beställa mjukvarutjänster som kan hjälpa dig framgångsrikt implementera dina lösningar och maximera värdet av dina investeringar.

Dela

Läs mer

Skicka e-post till den här representanten

Fält med asterisk (*) måste fyllas i för att transaktionen ska kunna slutföras.