Hälsovård

Du är förändringen. Var en del av det hela på HIMSS20, 9–13 mars i Orlando

Share this post:

Om du ännu inte har bestämt dig, här är några skäl till att besöka HIMSS20 – Annual Conference & Exhibition där du kan fördjupa dig i hur omställningen och förändringen av hälso- och sjukvården kan genomföras när vi nu går in i det nya decenniet:

Det blir demos, utbildning, möten och nätverkande hela dagarna i vår monter, IBM #3579. Här är ett axplock av vad du kan göra i IBM-montern:

  • anmäl dig till en guidad visning för att utforska och bekanta dig med IBMs portfölj av lösningar och tjänster
  • kunder och partners presenterar sina framgångsprojekt, innovativa lösningar och banbrytande initiativ på IBM Theater. Sessionerna startar varje hel- och halvtimme under dagen.
  • anmäl intresse till en kostnadsfri konsultation med våra experter på IBM Garage – de kommer att visa hur vår metod hjälper dig att utveckla dina protyper till full uppskalning och produktion.

Det är begränsat deltagarantal för alla sessioner, först-till-kvarn gäller.

Jag hoppas att det här blogginlägget kan hjälpa dig att sätta mål för vad vill du uppnå med att delta i HIMSS Global Health Conference 2020. Investeringen i tid och pengar ger underlag, nya insikter och verktyg som kommer att hjälpa dig att ta välinformerade beslut om hur dina prioriterade verksamhetsmål ska uppfyllas.

Varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi din upplevelse och kan boka upp möten innan våra kalendrar fylls upp! Vi vill också tipsa om att hålla dig uppdaterad och delta i samtalet på Twitter genom att följa #HIMSS20 och #SmarterHealthcare

Christian Elmehagen, Healthcare Leader Sweden Email: Christian.Elmehagen@ibm.com Twitter: @Elmehagen

Katarina Attebrant, Client Executive Healthcare
Email: Katarina.Attebrant@se.ibm.com
Twitter: @KAttebrant

Mathias Karlsson, Chief medical officer, Nordic
Email: Mathias.Karlsson@ibm.com

Torbjörn Hägglöf, AI Business Executive
Email: Torbjorn.Hagglof@se.ibm.com
Twitter: @torbjornhagglof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healthcare, Life Sciences & Watson expert

More Hälsovård stories

Digitalisering i hälsans tjänst

Det ska vara enkelt Det finns flera skäl till att digitalisera sin verksamhet. Ett synnerligen klokt skäl är att göra det enklare för folk. I en serie inlägg framöver kommer vi från IBM Sverige under ”#enklaresverige” ge ett antal konkreta exempel på olika digitala lösningar som syftar just till detta: att göra det enkelt. Ett […]

Läs mer