Miljø og bærekraft

Hvordan kan din bedrift bli mer bærekraftig?

Share this post:

Med det stadig økende fokuset på bærekraftsrapportering i bedrifter i dag, har behovet for å kunne spore, måle og dokumentere bærekraftsinitiativer aldri vært viktigere.

Derfor har IBM invitert til bærekraftseminar med fokus på hvordan intelligente workflows kan hjelpe med med en av de viktigste utfordringene mange bedrifter står overfor: Mer bærekraftig forretningsmodeller.

Vi samlet noen av våre ledende eksperter på intelligente workflows og bærekraft for å fortelle deg hvordan vi jobber med våre kunder for å optimalisere deres forretningsprosesser og gjøre dem mer bærekraftige. Seminaret er nå tilgjengelig for alle, og her møter du Helle Valentine, leder av GBS Nordic og Rune Mejer Rasmussen  og Camilla Kampman, to av våre fremste eksperter på intelligente workflows og bærekraft, som deler sin kunnskap om hvordan ditt firma kan bruke kunstlig intelligens, hybride skyløsninger og IoT som en del av deres  forretningsstrategi for å redusere deres klimaavtrykk .

 

Se webinaret her.

 

Hvis du vil vite mer om hvordan vi i IBM kan hjelpe deg og din bedrift med med bærekraftig digital transformasjon,  ta kontakt med Tone Bjerkheim på tone.bjerktun@ibm.com.

Bærekraftsansvarlig GBS, IBM Norge

More Miljø og bærekraft stories

Inviterer til konkurranse med bærekraftrådgivning i premie

Innovasjon og bruk av ny teknologi hos bedrifter og samfunn skal bidra til at FNs bærekraftsmål nås. I anledning Earth Day ønsker IBM å bidra til grønn omstilling ved å hjelpe bedrifter til å sette ekstra søkelys på hvordan de kan bidra. Ved å delta i vår konkurranse kan du vinne en av tre workshops […]

Continue reading

Call for Code

IBM lanserer Call For Code 2021: En global utfordring for å bekjempe klimaendringer. Verden endrer seg raskt, og det siste året har ikke gitt oss noen grunn til å tro noe annet. Derfor inviterer Call for Code 2021 i år alle verdens utviklere og innovatører til å bekjempe klimaendringer med open source-tecknologi Call For Code […]

Continue reading

Er din bedrift rustet for konsekvensene av klimaendringer?

De siste ti årene har vi sett store klimaendringer. Temperaturøkning og ekstremvær byr på store økonomiske utfordringer. Forsikringsbransjen forteller om kraftig økning i naturskadehendelser. Millionbeløp blir utbetalt årlig, og beløpene blir bare større for hvert år. Det er derfor viktigere enn noensinne at vi innovative og jobber med fremtidsrettede løsninger som kan redusere klimaskader.

Continue reading