Miljø og bærekraft

Hvordan kan din bedrift bli mer bærekraftig?

Share this post:

Med det stadig økende fokuset på bærekraftsrapportering i bedrifter i dag, har behovet for å kunne spore, måle og dokumentere bærekraftsinitiativer aldri vært viktigere.

Derfor har IBM invitert til bærekraftseminar med fokus på hvordan intelligente workflows kan hjelpe med med en av de viktigste utfordringene mange bedrifter står overfor: Mer bærekraftig forretningsmodeller.

Vi samlet noen av våre ledende eksperter på intelligente workflows og bærekraft for å fortelle deg hvordan vi jobber med våre kunder for å optimalisere deres forretningsprosesser og gjøre dem mer bærekraftige. Seminaret er nå tilgjengelig for alle, og her møter du Helle Valentine, leder av GBS Nordic og Rune Mejer Rasmussen  og Camilla Kampman, to av våre fremste eksperter på intelligente workflows og bærekraft, som deler sin kunnskap om hvordan ditt firma kan bruke kunstlig intelligens, hybride skyløsninger og IoT som en del av deres  forretningsstrategi for å redusere deres klimaavtrykk .

 

Se webinaret her.

 

Hvis du vil vite mer om hvordan vi i IBM kan hjelpe deg og din bedrift med med bærekraftig digital transformasjon,  ta kontakt med Tone Bjerkheim på tone.bjerktun@ibm.com.

Bærekraftsansvarlig GBS, IBM Norge

More Miljø og bærekraft stories

Skyreise-eksperter mot takeoff

Etter flere år uten store investeringer i Norge får Nordcloud endelig rammer til å satse offensivt. Endringen kommer som en konsekvens av IBMs kjøp av selskapet.

Continue reading

IBM er årets konsulentselskap

I de siste årene har juryen i Årets Konsulentpriser basert vår avgjørelse på Konsulentundersøkelsen hvor bransjens kunder har talt: Her gikk i år IBM til topps i sterk konkurranse med selskapene EY og Rambøll, sier juryens leder Svein Stavelin.  Årets utdeling fant sted digitalt fra The Hub 15. mars på Konsulentdagen i regi av hovedorganisasjonen […]

Continue reading

By IBM

Har du som teknolog lyst til å gjøre en forskjell for morgendagens Norge? 

Vår konsulentavdeling har mye aktivitet med det offentlige Norge og forsvarssektoren- og nå skal vi styrke laget betraktelig! IBM er en global leverandør av teknologiløsninger for fremtidsrettete aktører i privat og offentlig sektor.  Globalt er selskapet over 100 år, og vi feirer 85 år i Norge i år. IBM opererer i skjæringspunktet mellom teknologi, forretning […]

Continue reading