Mennesker og mangfold

Har du som teknolog lyst til å gjøre en forskjell for morgendagens Norge? 

Share this post:

Vår konsulentavdeling har mye aktivitet med det offentlige Norge og forsvarssektoren- og nå skal vi styrke laget betraktelig!

IBM er en global leverandør av teknologiløsninger for fremtidsrettete aktører i privat og offentlig sektor.  Globalt er selskapet over 100 år, og vi feirer 85 år i Norge i år. IBM opererer i skjæringspunktet mellom teknologi, forretning og samfunn, og vi ønsker å bidra til at kundene løser sine oppgaver på en smartere måte. Vi hjelper virksomheter og organisasjoner å utnytte potensialet og mulighetene i innovative teknologier som IoT, blockchain, kognitive løsninger, edge computing og 5G.

Vi trenger flere dyktige og engasjerte hoder som vil være med å gjøre en forskjell for det norske samfunn og for kundene våre, og derfor skal vi ansette 11 nye kollegaer i vår konsulentavdeling IBM Services. Avdelingen består av forretnings-, strategi- og teknologikonsulenter som designer, bygger og drifter teknologiske systemer og tjenester for våre kunder. IBM Services jobber i 170 land, og bistår flere av verdens ledende selskaper i å jobbe smartere, og utvikle fremtidens tjenester og løsninger.

Karrieremuligheter som teknolog, faglig utvikling og dynamisk og fleksibelt arbeidsmiljø – her forteller våre konsulenter om hva de mener er det beste ved å jobbe i IBM:

 

«Noe av det aller beste med å jobbe i IBM er at du får fantastiske muligheter til fag- og karriereutvikling. Og som teknolog er faglig utvikling alfa omega.»

– Eivind Amundsen, Agile Coach & IT Architect

 

«Vi bruker teknologi for å løse de store samfunnsutfordringene. Når man i tillegg kan jobbe med cutting edge teknologi og utfordrende forretningsproblemer står jeg opp hver dag med høy motivasjon for jobb.»

– Morten Kamphaug, Executive Digital Advisor

 

 

«De prosjektene jeg blir satt på driver med den teknologien, de arbeidsmetodene, de kundene og de løsningene som gjør meg relevant i arbeidsmarkedet – selv etter 16 år i IBM.»

– Tonje Offenberg Bye, IT Architect & Design Thinking Coach

 

 

«Det beste med IBM er det internasjonale nettverket. Jeg har truffet dyktige teknologer fra hele verden som både utfordrer meg og som jeg lærer mye av. Det er derfor jeg har holdt meg i IBM i 22 år.»

– Roy Mitchley, IT Architect & Agile Coach

 

 

Søk her eller ta direkte kontakt med Executive Project Manager Øyvind Myhren for mer informasjon: (+47-905 48 562, Oyvind.Myhren@no.ibm.com

Søkere må kunne sikkerhetsklareres, være norske statsborger og ha gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig. 

Om IBM Norge:

IBM bidrar til bedre utnyttelse av ressurser, effektivisering og nyskaping, som igjen bidrar til ny innsikt – og styrker konkurransekraft. Det gjør vi gjennom bedre utnyttelse av data, integrasjon mellom ulike systemer og utvikling av nye automatiserte tjenester. Den en gang banebrytende hullkortmaskinen har blitt byttet ut med teknologier som kan levere på dagens og morgendagens utfordringer for våre kunder, og vi er i 2020 en leverandør av skybaserte drifts- og innovasjonsløsninger der kognitive systemer som IBM Watson står sentralt.

Vi sprenger kontinuerlig grensene for hva som er teknologisk mulig å få til. Derfor er IBM det teknologiselskapet i verden som oppnår flest nye patenter knyttet til teknologi hvert år. Slik flytter vi grenser for hva teknologi kan utrette- og bidrar til å endre verden.  I det globale IBM arbeider mer enn 400 000 ansatte i 170 land for et samfunn der innovasjon, mobilitet og sosial samhandling bidrar til økt produktivitet og effektivitet. I Norge har vi siden 1935 hjulpet små og store virksomheter og organisasjoner å arbeide smartere. Det skal vi fortsette med.

  • IBM Norge har hovedkvarter i Sundtkvartalet i Oslo. Våre lokaler konkurrerer om tittelen: Norges beste kontorlokaler! Les mer her.
  • Vil du bli bedre kjent med Hans- Henrik Merckoll, administerende direktør i IBM Norge? Les nylig portrettintervju her.
  • Lurer du på hvordan vi jobber med mangfold og inkludering? Her kan du se en video som viser noen av våre viktigste verdier.

More Mennesker og mangfold stories

Tre egenskaper mennesker, virksomheter og roboter trenger for å overleve

Covid-19 har satt mange virksomheter på prøve. Noen bedrifter vil ikke overleve pandemien, mens andre vil komme styrket ut av krisen. Tre viktige egenskaper kan være det som sikrer overlevelse, og robotskipet Mayflower er ekspert på alle tre. Allerede på 1800-tallet lærte vi fra vitenskapsmannen Charles Robert Darwin at verden tilhører den som best tilpasser […]

Continue reading

Innovativ teknologi sikrer trygge forbrukere: Call for Code og Covid-19

Sosial distansering inne i butikker og på offentlig transport hindrer smitte og bidrar til å redusere spredning og konsekvenser av sykdom. Men hva gjør man med køene som skapes utenfor eksempelvis apotek og butikker – er det like lett å overholde reglene om trygg avstand når over store mengder mennesker venter på bussen eller på […]

Continue reading

Vi blir tvunget til å tenke nytt

Først publisert i Dagens perspektiv 30. mars 2020. Epidemien har endret hverdagen vår fullstendig. Med ny hverdag må vi finne nye løsninger og vaner. Ofte erfarer vi at de er bedre enn de vi hadde før. SYNSPUNKT. Kriser kan være svært ubehagelige og nedslående, men de tvinger også frem endringsvilje, nyskaping og forbedringer. Slike betraktninger […]

Continue reading