Skyplattform og tjenester

IBM Cloud Paks: Åpen, raskere og mer pålitelig databehandling i skyen

Share this post:

Virksomheter må ikke bare ta hånd om containere og Kubernetes. Det er flere arbeidsoppgaver. Bedriftene er nødt til å styre produksjonen i tillegg til å implementere administrasjon, sikkerhet og styring i applikasjonene. IBM Cloud Paks er IBM-sertifiserte, bedriftsklare, forhåndsintegrerte programvareløsninger i containerform, som gir klienter en åpen, raskere og sikrere metode for å bygge, flytte og administrere bedriftens kjerneapplikasjoner i alle skytyper.

IBM Cloud Paks er nyttige fordi de

  • Kan kjøres hvor som helst: de kan flyttes, kjører lokalt, i offentlige skyer (inkludert IBM Cloud, AWS, Azure og Google), eller i to nye, forhåndsintegrerte systemer
  • Er åpne og sikre: IBM-sertifisert, oppdatert programvare som sikrer hele prosessen, fra maskinvare til applikasjoner
  • Er fleksible og forbruksbaserte: leveres som pakker som kan bygges, flyttes, administreres og er enkle å forbruke. Du betaler bare for det du bruker, når du bruker det

I videoen nedenfor finner du ut mer om ideene bak IBM Cloud Paks og hvordan de kan bidra til at din virksomhet kan ta neste skritt på deres digitale reise:

 

Fem ulike IBM Cloud Paks

Hver enkel Cloud Pak inneholder en Red Hat OpenShift-containerplattform i tillegg til IBM-sertifisert programvare i containerform, open source-komponenter og vanlige programvaretjenester for utvikling og administrasjon. På toppen av det hele kommer et felles integrasjonslag – utformet for å redusere utviklingstiden med opptil 84 % og driftsutgifter med opptil 75 %.

IBM Cloud Pak nr. 1 for applikasjoner

Bidrar til å akselerere byggingen av skybaserte applikasjoner ved å bruke innebygde utviklerverktøy og -prosesser, inkludert støtte for mikrotjenestefunksjoner og serverløs databehandling. Kundene kan raskt bygge apper i alle skytyper samtidig som eksisterende IBM-mellomvareklienter har kortest mulig vei til modernisering.

Bygg, distribuer og kjør applikasjoner →

IBM Cloud Pak nr. 2 for data

Bidrar til å identifisere og forenkle innsamling, organisering og analyse av data. Virksomheter kan gjøre data om til innsikt gjennom en integrert skybasert arkitektur. IBM Cloud Pak for data er utvidbar og enkel å tilpasse til unike klientdata og AI-landskap gjennom en integrert katalog av mikrotjenestetillegg fra IBM, open source og tredjepart.

Samle inn, organiser og analyser data →

IBM Cloud Pak nr. 3 for integrasjon

Bidrar til å støtte hastigheten, fleksibiliteten, sikkerheten og skaleringen som kreves for alle tiltak for integrering og digital transformasjon, og leveres forhåndsintegrert med et sett med funksjoner, inkludert API-livssyklus, applikasjons- og dataintegrasjon, meldinger og hendelser, høyhastighetsoverføring og integrasjonssikkerhet.

Integrer app, data, skytjenester og API-er →

IBM Cloud Pak nr. 4 for automatisering

Bidrar til å distribuere dine skyvalg med lite kode med verktøy for forretningsbrukere og visning av ytelse i sanntid for bedriftsledere. Kundene kan overføre sine automatiseringskjøretider uten applikasjonsendringer eller dataoverføring, og automatisere i stor skala uten leverandørlåsing.

Transformer forretningsprosesser, avgjørelser og innhold →

IBM Cloud Pak nr. 5 for multiskyadministrasjon

Bidrar til å gi konsekvent synlighet, automatisering og styring på tvers av en rekke hybride funksjoner for multiskyadministrasjon, som administrasjon av hendelser, infrastruktur, applikasjoner, multiklynger, kant og integrasjon med eksisterende verktøy og prosesser.

Forbedre skysynlighet, styring og automatisering →

Hos IBM ser vi frem til å hjelpe våre klienter med å ta det neste skrittet på sin digitale reise. IBM Cloud Paks er et stort skritt mot å gjøre denne prosessen enklere for alle involverte.  Vi håper du er like begeistret som vi er!

Hvis du vil finne ut mer om Cloud Paks, kan du gå til ibm.com/cloud/paks/. Videre oppfordres du til å lese hva Red Hats teknologisjef Chris Wright sier om Red Hats fremtid med IBM og de felles planene for å endre landskapet innen databehandling i skyen gjennom open source.

Har du lyst til å lære enda mer? Vi har et nordisk webinar om dette emnet:  All for Open. Open for All. – Rescaling open source technology. Klikk her for å delta!

 

Marius Tangen

Country Manager Hybrid Cloud

IBM Norge

 

More Skyplattform og tjenester stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading