Infrastruktur

Med IBM Software Defined Storage kan du omstille deg uten stans i driften

Share this post:

Morgendagens vinnende bilprodusent leverer den beste digitale plattformen snarere enn den beste kjøreopplevelsen. Innen varehandel, helsetjenester, offentlige tjenester og finanstjenester revurderer alle de tradisjonelle leveringsmodellene og investerer i omnikanal for å forbedre kundeopplevelsen og kundelojaliteten.

IT-systemene har blitt det viktigste verktøyet for forretningen og må treffe de nye behovene fra kundene. Bedrifter på tvers av bransjer bruker fortsatt 70 % av IT-budsjettet på gamle systemer og mindre enn en tredjedel av budsjettet på å se etter nye initiativer. For å vinne kampen om den nye kundeopplevelsen, må alle lag av IT-systemene tilpasses den nye arbeidslasten.

Forestill deg at vi hadde den samme luksusen som sommerfugler: slutte å være larver og gjennomgå forvandlingen uten andre forpliktelser i livet enn å forandre oss. I virkeligheten kan vi ikke bare slippe fortiden, avskrive gamle investeringer og bare fokusere på fremtiden. Hvis vi vil overleve, må vi gjennomgå omstillingen samtidig som vi leverer solide økonomiske resultater og konsekvente løsninger. Vi må omstille oss uten stans i driften.

De tradisjonelle systemene er laget for å vare. De skal endres minst mulig, og de viktigste tiltakene dine bør være å optimalisere den eksisterende infrastrukturen. Vurder å øke hastigheten ved å bruke flashlagring der det er fornuftig. Administrasjon bør samles under ett felles overbygg. Hvis du har flere kopier av data som flyter omkring på grunn av DevOps, testing pg QA, bør du definitivt vurdere en løsning for administrasjon av kopidata også. Du kjører antakelig allerede deler av oppsettet ditt i skyen. Derfor må du sørge for at alt du gjør, vil fungere i et hybrid miljø, ettersom du fortsatt vil ha lokale systemer i lang tid.

LES MER HER: IBM Spectrum Storage

Den nye arbeidslasten forutsetter løsninger laget for rask og kontinuerlig endring. Big Data, IoT, noSQL-databaser, DevOps, containere krever løsninger som er optimalisert for hastighet, smidighet og ekstrem skalering. Den tradisjonelle IT-infrastrukturen er ganske enkelt ikke i stand til å håndtere disse behovene.

Nye arbeidsbelastninger vil som oftest kjøre på en form for tilgjengeliggjort maskinvare i ett miljø som er skalert ut. Alt bør skje automatisk, så du heller bruker tid på å utforme og implementere policyer for at programvaren smartinkal gjøre jobben på egen hånd. Innebygde analyser i lagringsprogramvaren om volum, ytelse og økningen av objekter er noen av trendene og kravene du må følge med på. Alt kjører selvsagt i et hybridmiljø.

IBM legger betydelige investeringer inn i Software Defined Storage og med Spectrum Software Suite er IBM bedre i stand til å støtte din omstilling enn noen annen leverandør. Produktfamilien Spectrum representerer det aller bredeste og mest modne innen følgende løsninger:

Med Spectrum Storage Suite kan du oppnå betydelige besparelser samtidig som du tar i bruk egenskapene til den nye generasjonen arbeidsbelastninger.

IBM Spectrum Storage har vært vellykket helt fra begynnelsen. Produktfamilien har blitt kalt en «leder» av flere av de store analytikerne i lagringsbransjen siden den ble lansert. Bedrifter over hele verden har aktivt tatt IBM Spectrum Storage-løsninger i bruk. Nå bruker 87 av Fortune Global 100 IBM Spectrum Storage, blant annet:

• 49 av de 50 største bankene
• 14 av de 15 største telekommunikasjonsselskapene
• 18 av de 20 største energiselskapene
• 9 av de 10 største selskapene i helsesektoren
• 8 av de 10 største bilprodusentene
Det er 80 nye kunder som velger IBM Spectrum Storage hver uke. Det kan også være lurt av ditt selskap å vurdere hvordan Spectrum Storage kan hjelpe deg med å omstille deg uten stans i driften.

Se vår nettside eller kontakt meg via LinkedIn for å finne ut hva Software Defined Storage kan bety for deg i din situasjon.

More Infrastruktur stories

Skyreise-eksperter mot takeoff

Etter flere år uten store investeringer i Norge får Nordcloud endelig rammer til å satse offensivt. Endringen kommer som en konsekvens av IBMs kjøp av selskapet.

Continue reading

De tre største truslene i skyen

Først publisert i Computerworld 15.06.20. KOMMENTAR: Fremtidsrettede virksomheter foretrekker digitale skyløsninger. Med sin fleksibilitet, effektivitet, prosesseringskraft og brukervennlighet, bidrar de til produktivitet og innovasjonsevne, skriver Mari Grini. Samtidig er mange bedrifter bekymret for om de har kontroll på sikkerheten i skyen. Sikkerhetsbehov og risikotoleranse endrer seg ikke selv om man flytter IT-systemene til skyen. Når […]

Continue reading

Yara og IBM inviterer til globalt samarbeid

Pressemelding: Yara og IBM inviterer til globalt samarbeid for mer bærekraftig matproduksjon: lanserer åpen digital landbruksplattform  Davos, Sveits, 23. januar 2020 – Yara International (OSE: YAR), et ledende globalt selskap innen plantenæring og digitale løsninger for landbruket, og IBM (NYSE: IBM), inviterer landbruksforeninger, bransjeaktører, akademia og frivillige organisasjoner fra mat- og landbruksnæringen til å bidra […]

Continue reading