Digitalisering

Møt IBM på Arendalsuka

Share this post:

Også i 2017 tar IBM turen til Arendalsuka for å møte politikere, embedsverk og offentlige organisasjoner. Og som vanlig nøyer vi oss ikke med nettverking, men vi har også vårt eget arrangement på 15. august med fokus på det digitale skiftet i utdanningssektoren.

IBM står opp for utdanning!

Vi ønsker under Arendalsuka å gi plass til en bredere diskusjon med en sterk samfunnsmessig forankring og har derfor invitert et bredt panel av innledere som skal delta på vår paneldebatt. Eksperter fra NTNU, HiOA, IKT-Norge og Abelia, vil sammen med stortingspolitikere fra både Høyre og Arbeiderpartiet diskutere hvordan ny teknologi kan bidra til økt læring og innovasjon.

Hvorfor er IBM på Arendalsuka?

IBM deltar på Arendalsuka fordi vi er opptatt av samfunnsutviklingen. Vi vet at ny teknologi kan bidra til å løse store samfunnsoppgaver. Gjennom innsamling og analyse av store mengder data fra ulike områder kan mer effektive tjenester utvikles. En smartere by hjelper innbyggerne å leve der! IBM bruker ny teknologi for å løse våre kunders oppgaver på en smartere måte, og vi tror potensialet er spesielt stort i utdannings- og helsesektoren. Gjennom å sammenstille og analysere data på nye måter kan både læring og behandling bedre tilpasses den enkelte.

Her møter du IBM under Arendalsuka

Mandag 14.08 kl 19:30-22:30: First House: Vorspeil – Oppspill til partilederdebatt – Arrangør: First House

Tirsdag 15.08 kl 8:00-9:30 #Utdanning 4.0 i det digitale skiftet i utdanningssektoren – Arrangør: IBM Norge

Tirsdag 15.08 kl 14:00-15:30 Verdiskapning gjennom uventede partnerskap – Arrangør: Abeila NHO

Onsdag 16.08 kl 9:00-10:00 Pasientopplysninger uten grenser – digitalisering av fremtidens helsetjenester – Arrangør: KPMG

Torsdag 17.08 kl 08.30-12:00 Nasjonalt testsenter for velferdsteknologi – store muligheter for bedrifter og kommuner – Arrangør: Edge Consulting

 

 

Save

Social Media & Digital Marketing

More Digitalisering stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading