Digitalisering

IBM Flasher muskler

Share this post:

Visste du at Gartner Group nettopp kåret IBM som nr # 1 på FlashSystems basert på forretningsverdi?

IBMs FlashSystem modell 900 og V900 er banebrytende teknologi som vi er meget stolte av. Aldri har det vært snakket mer Flash teknologi i gangene hos IBM og våre kunder. Enkelt forklart fjerner teknologien ventetid og sikrer høy fart på IT-løsningene. IBMs nye FlashSystems har en markant lavere pris per kapasitet og skalerer 40 prosent høyere enn forgjengeren.

Den nye naturressursen
Dagens datavekst gir både nye utfordringer og muligheter for næringslivet. Data har blitt vår nye naturressurs og forretningskritiske data setter høye krav til systemenes ytelse, oppetid og skalerbarhet. IBMs FlashSystems kan hjelpe bedrifter av alle størrelser til å raskere nyttegjøre seg den enorme forretningsverdien som ligger i data, og øker egen innsikt i et stadig skiftende marked.

Kravet til umiddelbar tilgang til strukturerte rapporter med sammenstilte data er stadig mer påkrevet. Relevant informasjon forventes her og nå! Tidkrevende prosesser for å fremskaffe nødvendige rapporter blir stadig mindre akseptabelt. IBMs FlashSystems har MicroLatency og leverer millioner av IO operasjoner per sekund. Dette gjør det mulig å oppnå opp til 30 ganger hurtigere rapportgenerering enn tradisjonelle løsninger. Vi har sett at kjøringer som tidligere krevde et helt skift (7 timer), ferdigstilles i løpet av 10-12 minutter etter konvertering til IBM FlashSystems modell 900.

Loading….
Handel på nett blir blir stadig mer aktuelt for både enkelt personer og bedrifter. Undersøkelser viser at 70 prosent av amerikanske kunders første kontakt med sine leverandører skjer på nettet. Kunder er utålmodige og dine konkurrenter er kun et «klikk» unna. 88 prosent av nettkundene avbryter handelen før den er fullført og 75 prosent av disse bytter til en konkurrent, dersom de opplever treghet i din nettbutikk. Dette tilsvarer mer enn en tredjedel av kundene dine.

Har du noen gang tenkt på hva dette koster din bedrift? IBM FlashSystems vil øke dine kunders brukeropplevelse grunnet minimal ventetid. Dette gir økt kundetilfredshet og mer salg. Derfor trenger du IBM FlashSystems.

Vil du vite mer om Flash?

IBM tilbyr sammen med våre viktigste samarbeidspartnere, bl.a. ATEA, å kjøre en gratis POC (Proof OF Concept) test i ditt datasenter. Test FlashSystemet i en uke og opplev dets ekstreme ytelse. Ta kontakt med oss og vårt entusiastiske FlashSystem-team. Etter testperioden er normalt vår største utfordring å få lånesystemet tilbake fordi «dette må vi bare ha!»

Gleder meg til å høre fra deg!

IBM flash

Business Unit Executive Software

More Digitalisering stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading