Digitalisering

IBM Flasher muskler

Share this post:

Visste du at Gartner Group nettopp kåret IBM som nr # 1 på FlashSystems basert på forretningsverdi?

IBMs FlashSystem modell 900 og V900 er banebrytende teknologi som vi er meget stolte av. Aldri har det vært snakket mer Flash teknologi i gangene hos IBM og våre kunder. Enkelt forklart fjerner teknologien ventetid og sikrer høy fart på IT-løsningene. IBMs nye FlashSystems har en markant lavere pris per kapasitet og skalerer 40 prosent høyere enn forgjengeren.

Den nye naturressursen
Dagens datavekst gir både nye utfordringer og muligheter for næringslivet. Data har blitt vår nye naturressurs og forretningskritiske data setter høye krav til systemenes ytelse, oppetid og skalerbarhet. IBMs FlashSystems kan hjelpe bedrifter av alle størrelser til å raskere nyttegjøre seg den enorme forretningsverdien som ligger i data, og øker egen innsikt i et stadig skiftende marked.

Kravet til umiddelbar tilgang til strukturerte rapporter med sammenstilte data er stadig mer påkrevet. Relevant informasjon forventes her og nå! Tidkrevende prosesser for å fremskaffe nødvendige rapporter blir stadig mindre akseptabelt. IBMs FlashSystems har MicroLatency og leverer millioner av IO operasjoner per sekund. Dette gjør det mulig å oppnå opp til 30 ganger hurtigere rapportgenerering enn tradisjonelle løsninger. Vi har sett at kjøringer som tidligere krevde et helt skift (7 timer), ferdigstilles i løpet av 10-12 minutter etter konvertering til IBM FlashSystems modell 900.

Loading….
Handel på nett blir blir stadig mer aktuelt for både enkelt personer og bedrifter. Undersøkelser viser at 70 prosent av amerikanske kunders første kontakt med sine leverandører skjer på nettet. Kunder er utålmodige og dine konkurrenter er kun et «klikk» unna. 88 prosent av nettkundene avbryter handelen før den er fullført og 75 prosent av disse bytter til en konkurrent, dersom de opplever treghet i din nettbutikk. Dette tilsvarer mer enn en tredjedel av kundene dine.

Har du noen gang tenkt på hva dette koster din bedrift? IBM FlashSystems vil øke dine kunders brukeropplevelse grunnet minimal ventetid. Dette gir økt kundetilfredshet og mer salg. Derfor trenger du IBM FlashSystems.

Vil du vite mer om Flash?

IBM tilbyr sammen med våre viktigste samarbeidspartnere, bl.a. ATEA, å kjøre en gratis POC (Proof OF Concept) test i ditt datasenter. Test FlashSystemet i en uke og opplev dets ekstreme ytelse. Ta kontakt med oss og vårt entusiastiske FlashSystem-team. Etter testperioden er normalt vår største utfordring å få lånesystemet tilbake fordi «dette må vi bare ha!»

Gleder meg til å høre fra deg!

IBM flash

Business Unit Executive Software

More Digitalisering stories

 IBM lanserer FlashSystem 5200 – enda mindre, enda kraftigere 

Stadig flere organisasjoner gjennomgår betraktelige digitale transformasjoner og flytter deler av sin forretningsprosesser over i skyen for å kunne sikre sin relevans og fremtidens kunde- og brukeropplevelse. Den akselererte digitaliseringen som har fulgt utbruddet av Covid-19 har kun forsterket denne tendensen. Eksempelvis vil -ifølge IDC– mengden av data som skapes global vokse til 143 zettabytes […]

Continue reading