Digitalisering

Er du klar for den nye teknologibølgen?

Share this post:

Info, teknologibølgeTidligere har jeg skrevet om IBMs nye Mainframe Z13 og IBM Spectrum Storage. Disse viser en utvikling som er nødvendig for å hjelpe kunder med å håndtere kostnader og utfordringer som oppstår på grunn av en enorm datavekst. Hvilken rolle spiller IT-infrastruktur for organisasjonene?
En studie av IBM Institutt for Business Value, i samarbeid med Oxford Economics, svarer på hvorfor IT-infrastruktur blir viktig fremover. Studien er basert på svar fra 750 senior IT-ledere fra 19 ulike industrier på tvers av 18 land. Den viser til at de fleste organisasjoner tror IT-infrastruktur spiller en viktig rolle for å kunne oppnå konkurransefordeler. Studien viser eksempelvis til at IT-infrastruktur kan håndtere kompleksitet og høy endringshastighet, som gir bedriftsfordeler. IT-infrastruktur blir dermed sett på som en motivasjon for ytterligere bedriftsvekst og er nødvendig for å holde følge med den neste bølgen av teknologitrender.
I en tid der budsjettene blir strammere kan man stille seg spørsmålet hvorfor IT-organisasjoner ønsker å investere i egen infrastruktur? 33 prosent av de spurte svarer at de vil redusere deres totale kostnader ved hjelp av en fornuftig og fleksibel infrastruktur. Videre er en raskere applikasjonsutvikling, nye eller økte inntektsmuligheter og en mer effektiv katastrofegjenoppretting (29-28 svarprosent) sterke incentiver for nye investeringer.
Organisasjoner som praktiserer ledende IT-infrastruktur vet at det gir en konkurransefordel i markedet. En direkte konsekvens er at man blir mer robust og opplever større suksess enn andre aktører i bransjen. Gjør deg klar til å surfe på den nye teknologibølgen ved å:

  • Sikre en plattform der organisasjoner kan bygge nye og differensierte muligheter
  • Sørge for en tilpasningsdyktig og åpen IT-infrastruktur
  • Fjern usikkerheten rundt skyen ved å utdanne bedriften om mulighetsbildet

For å kunne drive konkurransedyktig differensiering innen IT, må man bli med på endringen. Den økte tilliten til data som en naturressurs, og kunder sine endrede forventninger, tvinger bedrifter til å søke nye og innovative måter å bruke maskinvare, programvare, nettverk og lagring.
Hvis du vil lære mer om IT-infrastruktur avholdes IBM Edge 2015 fra 11.-15. mai i Las Vegas, og er forventet å være den mest innovative konferansen innen Infrastruktur i år.

For påmelding og mer informasjon se her.

Om du ikke kan reise, kan du følge konferansen her:
Six days. Two sessions. No excuse. Don’t miss the Edge 2015 Virtual Event.

Business Unit Executive Software

More Digitalisering stories

Tre egenskaper mennesker, virksomheter og roboter trenger for å overleve

Covid-19 har satt mange virksomheter på prøve. Noen bedrifter vil ikke overleve pandemien, mens andre vil komme styrket ut av krisen. Tre viktige egenskaper kan være det som sikrer overlevelse, og robotskipet Mayflower er ekspert på alle tre. Allerede på 1800-tallet lærte vi fra vitenskapsmannen Charles Robert Darwin at verden tilhører den som best tilpasser […]

Continue reading

Vi blir tvunget til å tenke nytt

Først publisert i Dagens perspektiv 30. mars 2020. Epidemien har endret hverdagen vår fullstendig. Med ny hverdag må vi finne nye løsninger og vaner. Ofte erfarer vi at de er bedre enn de vi hadde før. SYNSPUNKT. Kriser kan være svært ubehagelige og nedslående, men de tvinger også frem endringsvilje, nyskaping og forbedringer. Slike betraktninger […]

Continue reading

By IBM

Har du som teknolog lyst til å gjøre en forskjell for morgendagens Norge? 

Vår konsulentavdeling har mye aktivitet med det offentlige Norge og forsvarssektoren- og nå skal vi styrke laget betraktelig! IBM er en global leverandør av teknologiløsninger for fremtidsrettete aktører i privat og offentlig sektor.  Globalt er selskapet over 100 år, og vi feirer 85 år i Norge i år. IBM opererer i skjæringspunktet mellom teknologi, forretning […]

Continue reading