Skyplattform og tjenester

IBM lanserer nye skytjenester, utviklingsmuligheter og egen app-butikk for skyen

Share this post:

Nå har det poppet opp flere nyheter innen skytjenester. Løsningspakken Light Service for SoftLayer gjør det enklere for nordiske kunder å benytte seg av og komme i gang med skytjenester. Skyutviklingsplattformen BlueMix multipliserer antall tjenester og muligheter. I tillegg åpner IBM en unik app-butikk for å teste, kjøpe og til og med lansere nye skytjenester.bluemix_softlayer_610x256
Light Service for SoftLayer
IBM har utviklet Light Service for SoftLayer. Det innebærer en rekke tilleggstjenester som gjør det enda enklere å utnytte IBM SoftLayer. Løsningen er utviklet og drevet frem i Norden ettersom nordiske kunder ligger langt fremme når det gjelder tekniske og avanserte løsninger.

Ved hjelp av Light Service for SoftLayer får kundene ferdige pakker for serverkapasitet, nettverk, lagring, sikkerhet, recovery, back-up og overvåkning, samtidig som de utnytter de mange unike fordelene med SoftLayer. Blant annet kontroll på hvor hver data befinner seg.
Løsningen passer utmerket for kunder som har hele eller deler av sin infrastruktur outsourcet og for de som ønsker hjelp til å administrere og håndtere skytjenester internt.

BlueMix
IBM utvider BlueMix med 30 nye skytjenester. Disse hjelper utviklere med å bygge apper i skyen. BlueMix er en åpen plattform-as-a-service, som bygger på åpne standarder. IBM tilbyr bedrifter og utviklere mulighet til å utvikle og teste nye applikasjoner. I løpet av BlueMix første åtte uker på markedet har allerede tusenvis av kunder og partnere tatt den i bruk.

Cloud MarketplaceIBMmarketplace
IBM lanserer også skyens motstykke til en app-butikk, IBM Cloud Marketplace, som er en unik markedsplass der kunder og partnere kan teste og få tilgang til over 100 SaaS-applikasjoner.
Foruten IBMs egne skytjenester, SoftLayer og tjenester utviklet på BlueMix finnes skytjenester fra blant annet Paypal, Zend, SendGrid, MongoDB, NewRelic, Redis Labs, Sonian, Flow Search Corp, Twilio, Ustream. IBM Cloud Marketplace gir også store muligheter for en virksomhet til å markedsføre egne skytjenester og enkelt få dette ut til store kundegrupper. Dette bør være spesielt interessant for de mange innovative bedriftene i Norge.

Paul Are Killie er en del av IBMs globale kompetanseteam på Cloud.

Som IBM Cloud Thoughleader
Som norsk blogger
Som Twittrer @paulakillie
Som mail paul.killie@no.ibm.com
Som mob +47 93005769

More Skyplattform og tjenester stories

Inviterer til konkurranse med bærekraftrådgivning i premie

Innovasjon og bruk av ny teknologi hos bedrifter og samfunn skal bidra til at FNs bærekraftsmål nås. I anledning Earth Day ønsker IBM å bidra til grønn omstilling ved å hjelpe bedrifter til å sette ekstra søkelys på hvordan de kan bidra. Ved å delta i vår konkurranse kan du vinne en av tre workshops […]

Continue reading

Call for Code

IBM lanserer Call For Code 2021: En global utfordring for å bekjempe klimaendringer. Verden endrer seg raskt, og det siste året har ikke gitt oss noen grunn til å tro noe annet. Derfor inviterer Call for Code 2021 i år alle verdens utviklere og innovatører til å bekjempe klimaendringer med open source-tecknologi Call For Code […]

Continue reading

Er din bedrift rustet for konsekvensene av klimaendringer?

De siste ti årene har vi sett store klimaendringer. Temperaturøkning og ekstremvær byr på store økonomiske utfordringer. Forsikringsbransjen forteller om kraftig økning i naturskadehendelser. Millionbeløp blir utbetalt årlig, og beløpene blir bare større for hvert år. Det er derfor viktigere enn noensinne at vi innovative og jobber med fremtidsrettede løsninger som kan redusere klimaskader.

Continue reading