Digitalisering

Power8 – Et smartere system

Share this post:

 power8

28. april 2014 annonserte IBM Power8.

En av de viktigste IBM annonseringene av året og en ekte » game-changer «.

Power8 leverer ledende ytelse, åpenhet og design, kombinert med fremragende Total Cost of Acquisition (TCA). Power8 vil åpne nye muligheter for IBM til å ta en betydelig andel av det voksende Linux server-markedet samt støtte «Cloud, Analytics, Mobile and Sosial» løsninger i en sikker måte.

Power8 er bygget på den nyeste chip teknologien. En teknologi som er skapt for å håndtere et stadig økende krav om høyere ytelse på store, uforutsigbare arbeidsmengder, som kan skalere med optimal sikkerhet og oppetid.

Det er tre hovedpunkter som knytter seg til lanseringen:

Designet for Big Data og Analytics – gjør analyser i sanntid og skaper en unik innsikt

En forbedret økonomi for Cloud løsninger – med fart, tilgjengelighet og oppetid på en robust plattform

Open Innovation – omfavner Open Source som gjør det enkelt å utvikle og implementere løsninger gjennom et økosystem og en tilpasset plattform

Kombinert med IBMs programvareportefølje, vil IBMs løsninger gi forbedret verdi for våre kunder. Spesielt sett opp mot en Intel-basert plattform.

 

Power8 vil endre måten kunder kan utnytte de mulighetene som tilbys innen Big Data og Analytics: Kundene vil være i stand til å redusere tiden de bruker for å få nyttig forretningsverdi av sine data. De får tilgang på verktøy som gjør deg enklere å ta bedre beslutninger med Cognos Analytics som Power8 vil kjøre opp til 50x raskere enn Intel.
Kunder som kjører Big Data Analytics og bruker Hadoop vil ha nytte av 2x ytelse.
Linux på Power8 vil kjøre opp til 2.5x raskere med en kostnadsfordel på 2,4x i forhold til Linux på x86, og med større pålitelighet og fleksibilitet. Linux kjører på Power.
For kunder som kjører tradisjonell ERP, for eksempel SAP, vil Power8 støtte opp til 2,8 ganger flere brukere per kjerne. Det vil redusere investerings- og driftskostnadene.

Forretningsfordelene med Power8, spesielt i forhold til forretningskritiske applikasjoner og løsninger, er imponerende. Når krav om oppetid, sikkerhet, tilgjengelighet, fleksibilitet er viktig – så gjør valget av infrastruktur en forskjell!

Les mer på OpenPower. 

Business Unit Executive Software

More stories

5G og Edge Computing – Hva skal vi med det?

De aller fleste har i en eller annen sammenheng hørt uttrykkene 5G eller Edge Computing. Ifølge teknologiekspertene definerer de fremtiden i IT-bransjen og vil være en driver for nye forretningsmodeller og muligheter. Men hva er egentlig disse begrepene? Og hva skal vi med dem? 5G I korte trekk er 5G den nyeste utviklingen innen trådløs […]

Continue reading

Hvordan lykkes med heldigitale globale konferanser?

Hvordan løser man utfordringen med å samle over 95 000 deltakere til konferanse i en tid der avgjørende smittevernstiltak hindrer mennesker å møtes? Her er fem tiltak som bidro til at IBM Think Digital 2020 ble et vellykket helvirtuelt arrangement. Hvert år pleier IBM å avholde sin globale årskonferanse «Think» i San Fransisco. I fjor […]

Continue reading

Innovativ teknologi sikrer trygge forbrukere: Call for Code og Covid-19

Sosial distansering inne i butikker og på offentlig transport hindrer smitte og bidrar til å redusere spredning og konsekvenser av sykdom. Men hva gjør man med køene som skapes utenfor eksempelvis apotek og butikker – er det like lett å overholde reglene om trygg avstand når over store mengder mennesker venter på bussen eller på […]

Continue reading