Cloud & Data

Etsitään luotettavaa verkkokauppaa tositarkoituksella

Share this post:

Olen kolmekymppinen mies, joka etsii luotettavaa, inspiroivaa ja lisäarvoa elämään tuovaa verkkokauppaa tositarkoituksella.

Sinussa luotettavuus on kaikki kaikessa. Olen jo nähnyt monia ja täytyy myöntää, että ilman pettymyksiä en ole selvinnyt. Mahdollisesti tästä johtuen olenkin oppinut, että pelkkä pinta ylistävineen korulauseineen ei vielä tarjoa tuota sisältä kumpuavaa aitoa välittämistä, joka on integroitu kaikkeen tekemiseen.

Toivon, että myönnät heikkoutesi ja korjaat virheesi – toki välillä myös minun, sillä en ole täydellinen. Tuskin kukaan meistä on. Me molemmat muutumme ajan kanssa ja siksi on tärkeää, että tiedotat minua heti, kun asiat muuttuvat. Kun lupaat jotakin, huolehdit myös siitä, että pidät lupauksesi.

Et saa olla mustasukkainen ja lähetellä jatkuvasti viestejä, kun käyn katsomassa ja vertaamassa muita verkkokauppoja. Jos kuitenkin olet mustasukkainen, toivon, että viestisi ovat asiallisia ja relevantteja. Sinun ei tarvitse aina olla paras, mutta sinun tulee olla rehellinen. Olen nimittäin joskus luonteeltani hieman kärsimätön. Jos välillemme tulee toistuvia esteitä, jotka estävät kaupan syntymisen, kyllästyn ja saatan jättää koko leikin kesken.

Ensihuuma vie pitkälle, mutta se laantuu ajan saatossa. Aluksi ymmärrän, että et tunne minua ja se on itseasiassa hieman hauskaakin. Mutta kun opit minusta enemmän ja enemmän, toivon sinun inspiroivan minua päivä toisensa jälkeen uusilla juuri minua kiinnostavilla jutuilla. Pystyt kerta toisensa jälkeen yllättämään minut positiivisesti ja osaat myös arvostaa sitoutumistani ja palkita minua.

Ennemmin tai myöhemmin toivon sinun tuottavan lisäarvoa elämääni niin paljon, että en halua luopua sinusta. Suoraviivaistat elämääni sujuvalla yhteispelillä ja saat arjen rutiinini tuntumaan sujuvilta. Itseasiassa saat ne tuntumaan niin mukavalta, että huomaan viettäväni kanssasi mielelläni aikaa ja tekeväni paljon enemmän kuin aiemmin.

Tiedän, että vaadin paljon, mutta uskon löytäväni sen oikean verkkokaupan, joka on luotettava, inspiroiva ja tuo lisäarvoa elämääni. Kunhan olet avoin palautteelle ja valmis kasvamaan kanssani, kehitämme sinusta täydellisen verkkokaupan yhdessä.

Lyhyesti, näin saat minut rakastumaan sinuun:

  • Toimit nopeasti
  • Käytettävyytesi on huippuluokkaa
  • Tuotetietosi ovat kattavat ja ajan tasalla
  • Tilaus- ja toimitusprosessisi on optimoitu
  • Asiakaskokemukseni on kokonaisvaltainen ja muistettava (visuaalinen, sisällöllinen ja toiminnallinen).

Verkkokauppias: Jos kaipaat apua asiakkaasi hurmaamisessa, meiltä löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavat palvelut ja asiantuntijat.

Mikäli sydämesi sykkii hyvin toimivalle verkkokaupalle ja digitaaliselle liiketoiminnalle, olet tervetullut osallistumaan mm. IBM:n sponsoroimaan ”Rakkaudesta digiin” -aamiaisseminaarisarjamme eri toteutuksiin kesä-joulukuussa 2019. Aamiaisseminaarisarjassa käsittelemme digitaalisuuden monia kasvoja yhdessä asiakkaidemme, teknologiakumppaneidemme ja asiantuntijoidemme kanssa. Ytimessä ovat verkkoliiketoiminnan menestyksen avaimet ja hyvän digitaalisen asiakaskokemuksen anatomia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

– Atte Alisalo

eCommerce Consultant, Solteq Oyj

Atte toimii verkkokauppakonsulttina Solteq Oyj:ssä. Hän kuuntelee, konsultoi ja valmentaa. Sydämeltään Atte on verkkoliiketoiminnan kehittäjä, joka analytiikkaa hyödyntäen luo parempaa ja tuottavampaa kauppaa asiakas keskiössä. Ennen Solteqille siirtymistä Atte toimi globaalin yrityksen verkkokaupan parissa vastuualueenaan verkkokauppojen operointi sekä kehitystyö.

 

Click here to rate this article

Rate this article :

More Cloud & Data stories
By Rami Ahola on Thu, August 8th 2019

5G teollisuudessa – Miten ja miksi?

Viidennen sukupolven mobiiliverkkojen rakentaminen on jo alkanut kokeiluilla eri puolilla maailmaa, ja todellista kasvua odotetaan kuluvan vuoden lopulta alkaen. Operaattorit ja verkkolaitevalmistajat ovat tehneet asiaa tunnetuksi jo pitkään, ja ihmiset tiedemiehestä taksikuskiin puhuvatkin jo sujuvasti ”5G”:stä. Mutta mistä oikeastaan on kyse, kuka tarvitsee 5G:tä ja mitä juuri minun yritykseni pitäisi tehdä? Mitä 5G tarkoittaa? Edelliseen […]

Continue reading

By Vieraskynä on Tue, June 11th 2019

Energiayhtiö, laita data töihin!

Ennakoiva analytiikka auttaa ymmärtämään asiakasta entistä paremmin myös energia-alalla. Niin laiterikko kuin poistuva asiakaskin on mahdollista tunnistaa datasta. Historiatietoja asiakkaiden energiankulutuksesta alkaa olla tallessa yhä kattavammin, kiitos muun muassa etäluettavien kulutusmittarien. Tämä IoT-data kannattaa ehdottomasti valjastaa liiketoiminnan käyttöön ja hyödyntää datassa piilevä potentiaali. Kulutusdataa seulovalla algoritmilla on mahdollista kasvattaa asiakasymmärrystä, mikä taas auttaa sekä asiakaspalvelun […]

Continue reading

By Sami Koivisto on Fri, May 31st 2019

Elääkö organisaatiossasi API-drontti?

Evoluution voima Vuoden 1690 paikkeilla Mauritiuksella metsästettiin sukupuuttoon mauritiuksendodo eli drontti. Laji päästiin nuijimaan sukupuuttoon, koska sen ympäristö muuttui ihmisen ilmaantumisen johdosta niin nopeasti, ettei tämä sympaattinen ja kookas mutta lentokyvytön lintu kyennyt siihen mukautumaan. Kuten Leon C. Megginson mukailee Charles Darwinia: ”luonnossa eivät selviä vahvimmat tai älykkäimmät lajit, vaan ne jotka sopeutuvat herkimmin muutokseen”[1] […]

Continue reading