Cloud

VMware i skyen – det rigtige partnerskab til succes

Share this post:

I løbet af de sidste uger, har VMware skabt overskrifter i flere IT medier. Ved deres seneste regnskabsmeddelelse udtalte VMwares CEO, Pat Gelsinger, at deres succesfulde turnaround af VMwares Cloud strategi skal tilskrives deres partnerskaber med AWS, IBM og Dell…og da Microsoft annoncerede deres Azure løsning til at køre VMwares workload på Azure cloud, var VMware hurtige til at afvise deres support.

Når det handler om at køre dine VMware workloads i skyen, kan det hurtigt koges ned til at vælge den rigtige udbyder. Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved, at AWS er den største leverandør af Public Cloud – men gør det dem automatisk til det bedste valg til VMware clouds? Det mener jeg, overraskende nok, IKKE nødvendigvis det gør.

Overvej f.eks. det faktum at AWS / VMware løsningen kun har været tilgængelig siden August, og kun i to AWS regioner i Nord Amerika! Så for Norden, eller resten af verden for den sags skyld, er det ikke en mulighed før et udefineret tidspunkt i 2018.

 

Hvad IBM Cloud har at tilbyde til din VMware workload:

• IBM Cloud / VMware løsningen har været tilgængelig siden februar 2016
• 1400+ kunder har allerede tilpasset IBM Cloud til deres VMware miljø
• Løsningerne er tilgængelige ud fra IBM Clouds 60+ datacentre i 19 lande
• Det er ikke nødvendigt at tilegne nye kompetencer – kør den samme VMware stack on-prem og i IBM Cloud
• Kend din pris hver måned – INGEN forbrugspriser for CPU og/eller Memory

 

Og det stopper ikke her! IBM Cloud og VMware har udvidet løsningsporteføljen til at dække langt mere end de grundlæggende tilbud for hybride VMware cloud løsninger:

IBM Cloud er VMware Cloud Verified: IBM Cloud er en af de første nye partnere, der har opnået ’VMware Cloud Verified’ status, som en blå-stempling af vores cloud-løsninger fra VMware
IBM Cloud Secure Virtualisation for VMware – en samlet løsning med Hytrust, som sikrer VMware cloud workloads med Intel TXT teknologi og geofencing.
Indførsel af VMware HCX teknologier: IBM er en af de første partnere til at indføre VMware HCX teknologier, til hurtig og sikker migrering af VMware workloads til IBM cloud.
VMware Horizon Cloud er den næste generation af virtuelt skrivebord og applikations cloud tjenester fra VMware udbudt af IBM Cloud.
Certificeret Public Cloud infrastruktur for SAP HANA® på VMware: IBM Cloud tilbyder SAP-certificeret bare metal servers for SAP HANA® og konfigurationer til VMware miljøer.

 

Så hvis du gerne vil tage din VMware workload op i skyen, og tror at AWS er den eneste løsning, så tænk dig om en ekstra gang og udforsk IBM Cloud for VMware.
Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt mig på MICWEIS@dk.ibm.com.

More Cloud stories

Ægte digital transformation kræver mobil tankegang

Det er alment kendt at alle virksomheder, store som små, befinder sig midt i en voldsom digital transformation. Virksomheder genopfinder sig selv på nye måder, som man for få år siden slet ikke kunne forestille sig. Nye teknologiske forretnings- og procesinnovationer udvikles overalt omkring os, hver eneste dag. Smartphones blev hurtigt udbredt overalt i de […]

Continue reading

Studenternetværk på tværs af virksomheder

  Når studenternetværk på tværs af virksomheder går sammen om at vidensdele og lade sig inspirere af hinanden, er det ikke blot med til at forbedre vilkårne og trivslen blandt studentermedarbejdere generelt. Det er også med til at sikre en fremtidig arbejdsstyrke, der gavner virksomheder og skaber værdi for samfundet. Studenternetværk på tværs er et […]

Continue reading

Den endelige destination

Næsten hver dag ser vi nye tal, der fortæller, hvor hurtigt alting flyttes til cloud. Det er ikke specielt overraskende, da cloud er den bagvedliggende struktur for den digitale transformation, som enhver virksomhed må igennem for at bevare konkurrenceevnen. De nordiske lande er bestemt ingen undtagelse fra denne udvikling. Vi er som region kendt for […]

Continue reading