Wat is data-integratie en -governance?

Wie over goede informatie beschikt, neemt betere beslissingen. Daarom investeren bedrijven zo veel in analytics-technologie: tools waarmee ze inzichten kunnen destilleren uit enorme hoeveelheden data. Het resultaat is een betere en snellere besluitvorming die resulteert in operationele efficiency en een voorsprong op de concurrentie. Krijgen uw analytics tools geen goede data aangeleverd, dan komen de antwoorden te laat en zijn ze onbetrouwbaar. Maar als er snel beslissingen moeten worden genomen, dan is de betrouwbaarheid van die antwoorden juist cruciaal. Op dit punt kan IBM Integration and Governance hulp bieden.

Agile oplossingen voor data-integratie en -governance van IBM helpen u bij het opsporen, verrijken, integreren en beheren van data tijdens de hele levenscyclus. De eenvoud van 'Design-Once, Run-Anywhere' stimuleert de efficiency, ook als uw omgeving gaandeweg verandert en groeit. Dankzij de zelfservice en IT-managed mogelijkheden heeft iedereen toegang tot de meest geschikte data, van data scientist tot business user.

Kijk hoe onze klanten werken met oplossingen voor data-integratie en -governance

Bekijk de Data Integration and Governance-producten

Data Integration

Data Governance

Data Quality

Master Data Management

Information Lifecycle Governance

Stel al uw teams - zoals Legal, Compliance, Records en Security - in staat onmisbare data te vinden en te beheren, waar die zich ook bevinden: on-premise of in de cloud.  

Lees verder (US)

Producten:

Werken met Data Integration and Governance

Data Integration and Governance - Informatiebronnen

 

Gartner Magic Quadrant for Data Integration Tools

Ontdek waarom IBM al meer dan tien jaar een leider is in het Gartner Magic Quadrant for Data Integration.

 

Gartner Magic Quadrant for Metadata Management Solutions 2017

The growing need for organizations to inventory and leverage data assets continues to drive strategic initiatives on metadata management and the growth of its solutions.

 

Druk op de startknop voor Information Governance

Lees waarom IBM StoredIQ-oplossingen een belangrijke eerste stap zijn bij het onder controle krijgen van data, het verlagen van storagekosten en het verminderen van risico's.

 

Gartner Magic Quadrant

Gartner positioneert IBM als leider in de Magic Quadrants voor Quality Tools

Succesverhalen van klanten

 

L'Oréal

L'Oréal werkt voor zijn productinformatie met een federatieve master data repository die de bedrijfsvoering efficiënter maakt.

Lees het klantverhaal (676 kB)

ANZ Bank

ANZ Bank heeft IBM InfoSphere-oplossingen geïmplementeerd om zijn klanten beter te begrijpen, innovatie te stimuleren en de concurrentie voor te blijven.

Bekijk de video

Blue Cross Blue Shield of Tennessee (BCBS)

BCBS wilde zijn big data sneller in kaart brengen, analyseren, opschonen en standaardiseren en deed daarvoor een beroep op IBM.

Bekijk de video

Neem contact op met een expert van IBM Data Integration and Governance

Leg contact