Ontdek onze data- en analytische oplossingen:

Blijf in contact met IBM Analytics

Business Analytics

Creëer nieuwe kansen voor uw organisatie en acteer op nieuwe inzichten die nu nog in uw data verborgen zijn.

Unified Governance

Oplossingen voor data governance helpen u bij het opsporen en binnenhalen van informatie over dataobjecten en over de betekenis, de fysieke locatie, de kenmerken en het gebruik daarvan.

Hybrid Data Management

Maak informatie toegankelijk voor mensen, processen en Applicaties. Hiermee kunt u uw organisatie een voorsprong geven. Veel waardevolle data zit vaak verstopt achter firewalls.

Data Science

Stel data-experts in staat mogelijk de juiste vragen te stellen met de favoriete Open Source tools die zij wensen en nieuwe Business waarde te ontdekken.

Bekijk alle IBM Analytics-producten en -oplossingen

Analytics en Data Management

Oplossingen voor het integreren van nieuwe data, het analyseren van data, het inzetten van open-source technologie en het werken met modellen voor cloud services.  

Lees meer

Producten voor:

Cloud Data Services

Cloud Data Services hanteren de hybride, open-source aanpak die nodig is om de data-intensiteit beheersbaar te maken voor applicatieontwikkelaars, data scientists en IT-architecten en om optimale resultaten te boeken, zowel onmiddellijk als op de langere termijn.

Lees meer

Producten:

Logo van IBM Cloudant

IBM Cloudant

IBM Cloudant

Geef uw applicaties overal ter wereld ongestoord toegang tot data, offline en online, met fully-managed NoSQL-databaseservices. Laat het beheer van uw database layer veilig over aan IBM. U houdt tijd over voor ontwikkeling en groei en geniet van een betere nachtrust.

Logo van IBM Compose

IBM Compose Enterprise

IBM Compose Enterprise

Laat uw web- en mobile apps draaien op fully-managed, zorgvuldig gekozen open-source databases in een geïntegreerde database-as-a-platform service. De flexibiliteit en schaalgrootte nemen toe, zonder dat er tijd verloren gaat aan databasemanagement.

Logo van IBM Graph

IBM Graph

IBM Graph

Maak uw data toegankelijk, vindbaar en zichtbaar met deze gloednieuwe graph-database, schaalbaar voor enterprise-applicaties die niet zonder database-as-a-service kunnen.

Logo van IBM Db2 Warehouse oplossingen

Db2 Warehouse oplossingen

Db2 Warehouse oplossingen

Analyseer uw data op de plek waar ze zich bevinden — in de cloud — met een fully-managed columnar datawarehouseservice. Doe méér met uw data dankzij in-database predictive analytics en massively parallel processing (MPP).

Logo van IBM DataWorks

IBM DataWorks

IBM DataWorks

Zorg dat u altijd toegang hebt tot een rijke set aan kwalitatief hoogwaardige data met een fully-managed service voor data preparation en movement. Onder het motto 'ACT' (access, combine, transform) kunt u meteen beginnen met het analyseren van uw data.

Logo van IBM BigInsights

IBM BigInsights for Apache Hadoop

IBM BigInsights on Cloud

Groei sneller door naar geavanceerde enterprise-grade analytics op basis van bewezen open-source Hadoop-technologie.

Logo van IBM Spark Analytics

IBM Analytics for Apache Spark

IBM Analytics for Apache Spark

Vergroot de flexibiliteit van uw analytics met de kracht van open-source Apache Spark. De veilige, gehoste, managed omgeving staat garant voor een snelle verwerking van grote datavolumes.

Logo van IBM Predictive Analytics

IBM Predictive Analytics (US)

IBM Predictive Analytics

Optimaliseer de toekomst met betere beslissingen, direct vanuit de bedrijfsprocessen.

Logo van IBM db2

IBM Db2 on Cloud

IBM Db2 on Cloud

Realiseer de hoogste mate van security en performance, met de schaal en wendbaarheid van de cloud. Gebruik de multi-workload relationele Db2-database waarmee u al vertrouwd bent, maar nu in een zelfservice-implementatie voor enorme datavolumes, met licenties op abonnementsbasis.

Sectoren

Line of business

Analytics-oplossingen waarmee inzichten kunnen worden ingebouwd in elk systeem, elk proces en elk contactmoment.

Lees meer

Oplossingen voor:

CIO portaal

De CIO opnieuw uitvinden.
De rol van de CIO verandert momenteel drastisch. Om te kunnen winnen, moet u de IT volledig omvormen. U moet een marktverstorend ontwerp leveren, het initiatief nemen en de innovatie stimuleren.

Ontdek onze technologie en services

Succesverhalen van klanten

 

Honda R & D

Binnen verschillende onderdelen van Honda was er sprake van een toenemende behoefte aan data mining. Dit ging de managers van de diverse afdelingen echter niet ver genoeg. Zij kozen ervoor om analytics te gebruiken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit verlaagde de kosten, maakte de bedrijfsvoering effectiever en creëerde nieuwe waarde.

Turkcell

Samen met IBM Business Partner Aksis dook Turkcell in de miljoenen klantencontracten om een beter beeld te krijgen van de communicatievoorkeuren van klanten en om een slimmere marketingstrategie te ontwikkelen, met oog voor de wet- en regelgeving.

Dimagi

Dimagi koos IBM® Cloudant™ Dedicated Cluster als zijn nieuwe data layer en kreeg zo de beschikking over een robuuste high-performance DaaS-oplossing, draaiend in een elastische en schaalbare wereldwijde cloud.

SEGES

In samenwerking met Mjølner Informatics, een innovatieve software en design consultant, koos de agrarische onderzoeksfirma SEGES voor het gebruik van IBM® Watson™ Analytics om relevante data te verkennen en om dieper, toepasbaar inzicht te krijgen in agrarische trends.

 Lees het praktijkvoorbeeld (US)

Lees alles over het definiëren, implementeren, realiseren en doorontwikkelen van IBM Analytics-oplossingen