Garantie en onderhoud

Hardware garantie

Een overzicht van de IBM Limited Warranty for Machines en contactinformatie voor het verkrijgen van garantieservice.

Garantie-upgrade voor zakelijk gebruik van PC-producten en xSeries-servers.

U kunt nu makkelijk online uw vertrouwede IBM garantie service met nog één jaar verlengen.

Software-onderhoud

Een overzicht van IBM Software Onderhoud (technische ondersteuning en product-upgrades) die beschikbaar zijn via aanbiedingen van Passport Advantage en Passport Advantage Express.

Informatie over waarom en hoe Software Onderhoud voor geïnstalleerd producten moet worden verleng voordat deze verlopen.