Garantier og vedligeholdelse

OBS: Nogle link vil gå direkte til internationale sider på engelsk.

Hardware garantier

En oversigt over IBM's Limited Warranty for Machines og kontaktinformation til at få garantiservices.

Garanti opgraderinger til erhvervsbrug af personlige computer produkter og xSeries servere.

Software Vedligeholdelse

En oversigt på IBM Software Vedligeholdelse (teknisk support og produkt opdateringer), tilgængelige via Passport Advantage og Passport Advantage Express tilbud.

Information om hvorfor og hvordan man fornyer Software Maintenance på installeret produkter før de udløber.