Preskoči na glavno vsebino

Modrejše telekomunikacije

Izberite modrejše storitve, zagotovite modrejše delovanje in ustvarite modrejša omrežja.

Komunikacijske tehnologije povezujejo svet


 

Anketa podjetja Reuters je pokazala, da 61 % Američanov meni, da bi bilo lažje živeti v svetu brez potovanja z letalom, kot v svetu brez interneta. 1 Ta izredna odvisnost od komunikacijskih omrežij verjetno ni vezana le na ZDA. Do leta 2020 bo po vsem svetu z internetom povezanih že 50 milijard naprav.2

Oglejte si videoposnetek

Preoblikovanje industrije prinaša pomembne spremembe za ponudnike komunikacijskih storitev. Oglejte si videoposnetek. (00:02:00)

Zaradi naraščajočega povpraševanja je na trgu vedno več ponudnikov, pri čemer so danes zelo uspešna tudi podjetja, ki še nekaj let nazaj niso veljala za ponudnike komunikacijskih storitev, kot npr. Amazon, Google in Apple.

Kako naj se torej ostali ponudniki komunikacijskih storitev odzovejo na dejstvo, da so te močne blagovne znamke postale njihova konkurenca dobesedno čez noč, stranke pa so se začele v vedno večji meri obračati nanje? Odgovor: Postati hitrejši, modrejši in učinkovitejši. Ter se nenehno spreminjati.

Prihodnji izzivi so številni in raznovrstni, do uspeha pa vodi več poti. Velike strateške odločitve je treba sprejemati hitro. V svetu IP telefonije je nujno prilagajati stroškovne modele in skrbeti za zadovoljstvo strank.


 

Trije ključni stebri modrejših telekomunikacij:

Izberite modrejše storitve za nove vire prihodkov.

Modrejše storitve so prilagojene strankam. Vključujejo številne različne storitve, pri čemer jih je mogoče hitro preizkusiti in prilagoditi. Zgrajene so na platformi za storitve naslednje generacije in pogosto uporabljajo tehnologijo oblaka. Modrejše storitve združujejo naraščajoči partnerski ekosistem aplikacij in so primerne za različne panoge, kot so bančništvo, zdravstvo, državna uprava itd.

Preoblikujte svoje podjetje ter dosezite odličnost na področju poslovanja in storitev.

Rešitve za modrejše delovanje strankam zagotavljajo zagotavljajo nadstandardno izkušnjo in nadzor nad operativnimi stroški. Tovrstne rešitve uvajajo odprte arhitekture in rešitve, ki temeljijo na standardih organizacij, kot sta International Telecommunications Union (ITU) in TeleManagement Forum (TMF). S tem stranke zmanjšujejo tveganja in izboljšajo svojo učinkovitost delovanja.

 


Stranke pričakujejo nadstandardno komunikacijsko izkušnjo ne glede na lokacijo, čas ali napravo. Poleg tega pričakujejo najboljšo uporabniško izkušnjo v vseh segmentih, hitro podatkovno povezljivost in zanesljivost.
Ustvarite modrejša omrežja za optimizacijo in monetizacijo omrežij naslednje generacije.

Modrejša omrežja uporabljajo analizo za monetizacijo omrežnih podatkov za nove omrežne storitve, ki zagotavljajo pravo kakovost storitev, pravi osebi ob pravem času in po pravi ceni. Ponudnikom komunikacijskih storitev omogočajo zmanjšanje ali preložitev naložb v infrastrukturo, potrebnih zaradi usklajevanja z naraščajočim obsegom prometa. Modrejša omrežja pretvarjajo IT in omrežne operacije iz reaktivnih v proaktivne organizacije. Z uporabo napredne analize modrejša omrežja izboljšajo učinkovitost, varnost in porabo energije v pasivnih organizacijah, kot so omrežne stavbe, podatkovni centri itd.