Hoppa till huvudinnehållet

Smartare analys

Smartare analys innebär att skapa insikt ur data för att kunna fatta bättre och snabbare beslut för framtiden

Smartare Analys för din bransch

Varje bransch har sina egna speciella utmaningar. Tillverkningsindustrin måste optimera leveranskedjan. Återförsäljare behöver bygga kundlojalitet. Telekombranschen måste kunna skräddarsy sina erbjudanden. Nya frågor uppstår också när etablerade marknader utvecklas, nya marknader växer fram och ekonomiska villkor och regelverk förändras. Smartare analys ger tillgång till IBMs experter som har stor erfarenhet av just din bransch, breda kunskaper om trenderna på den globala marknaden och kunskap om hur analys kan ge genomgripande resultat.

Jumpstart

Jumpstart är en uppsättning strategiska och taktiska tjänster som hjälper organisationer att identifiera nya möjligheter och kartlägga vägen till transformation. Jumpstart finns i flera versioner:

Kontakta Johan Walldius eller läs mer (PDF, 487KB)


Verktyg för affärsanalys

Affärsanalys hjälper ditt företag att upptäcka trender och mönster så att ni kan förutsäga och forma framtida händelser och förbättra affärsresultatet. Du kan:


Lösningar för Big Data

Big data är mer än datamängd - det är en möjlighet att hitta nya insikter i nya och framväxande typer av data och innehåll för att göra ditt företag mer flexibelt, och för att kunna svara på frågor som tidigare ansågs vara bortom räckhåll. Fram tills i dag fanns det inget praktiskt sätt att ta tillvara den här möjligheten.

 

Vill du veta mer om smartare analys, kontakta:

Johan Walldius profile picture

Johan Walldius

Johan är ansvarig för tjänsteområdet smartare analys inom IBMs konsultorganisation, GBS, Global Business Services.

Kontakta Johan


Smartare analys för olika branscher: