Til hovedindhold

Mere intelligent handel

Med stærkere relationer til dine leverandører og større indsigt i dine kunders behov kan du forudse problemer og reagere hurtigere på nye muligheder.

Læs rapporten om Smarter Commerce (815KB)

Kunden tilbage i fokus

”Kunden i fokus” har altid været det herskende mantra. Men nu synes behovet for at få kunden tilbage i fokus større end nogensinde. Digitaliseringen, sociale medier, mobile løsninger har resulteret i en fundamental ny kundeadfærd og krav til virksomhederne på tværs af kontakt- og salgskanaler. Der er lynhurtigt opstået en helt ny dynamik imellem køber og sælger, som nu kræver fornyet kundeindsigt og en forandret forretningsmodel for at kunne levere en tilfredsstillende kundeoplevelse.

Allerede i dag bliver mange forskellige teknologier (mobil, tablet, computer, m.m.) taget i brug i forbindelse med at skulle gennemføre et køb - kombineret med, at adgangen til information og anmeldelser af produktet eller servicen er eksploderet. Kunderne sætter nu agendaen og forventer at kunne handle effektivt på tværs af kanaler på det tidspunkt og på den måde, der passer dem: Personligt i butikken, online fra computeren derhjemme eller på farten via mobilen, samt at alle disse salgskanaler fungerer integreret og fejlfrit. Desuden forventes det i kraftigt stigende grad, at virksomhederne gør langt mere brug af kundedata- og insights med henblik på, at kunderne kan modtage langt mere personlig og målrettet information, tilbud, m.m.

Smarter Commerce
Kunden er omdrejningspunktet for Smarter Commerce, hvor selve salget kun er et aspekt af kundeoplevelsen. Smarter Commerce sikrer fuld kundeindsigt og -forståelse samt aktivering heraf i form af mere effektive og integrerede forretningsprocesser inden for markedsføring, salg, service samt indkøb og produktion. Alt sammen med henblik på at kunne levere en lang mere effektiv og tilfredsstillende kundeoplevelse på tværs af kanaler.

Læs mere om resultaterne fra IBM’s Institute for Business Value undersøgelse
From Transactions to Relationships: Connecting with a Transitioning Shopper (PDF, 408KB)


Hvordan klarede online-handlen sig i 2012? Læs rapporten (US)Smarter Commerce-konferencen 2014 (US)
Sæt kryds i kalenderen den 13. – 15. maj 2014, hvor den næste Smarter Commerce-konference afholdes i Tampa Convention Center, Florida, USA. På konferencen samles ledere på tværs af industrier, og de præsenteres for de nyeste teknologier inden for Smarter Commerce. Fokus bliver, hvordan du kan forbedre din forretning ved at komme endnu tættere på dine kunder.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Tuxen
Ansvarlig for Smarter Commerce

+45 5163 8506

Lars Spindler
Ansvarlig for Cross Channel Sales & Marketing

+45 5163 8392

Jesper Braum Nielsen
Partner & Executive

+45 2880 7373

Smarter Commerce: Putting the Customer at the Center
Nutidens forbruger ved, hvad de vil have, og de ved, hvor og hvordan de vil købe det. Hvordan formår man som virksomhed at nå ud til kunden og imødekomme deres krav? Og hvordan lærer man sine kunder at kende på et dybere plan?


Den moderne forbruger har ændret måden, hvorpå virksomheder interagerer med deres kunder. I dag ved forbrugeren ofte næsten lige så meget om virksomheden og deres produkter som virksomheden selv. Det indebærer nye krav til, hvordan man kan skabe tætte relationer til kunderne. IBM’s Smarter Commerce-løsninger hjælper virksomheder med at samle informationer og giver dem den nødvendige indsigt i forbrugernes ændrede købs- og forbrugsvaner og til at opnå en bedre kundeloyalitet.

Køb

Optimer din forsyningskæde

Køb: Få mere indsigt i indkøbsprocessen
De moderne forbrugere forventer at kunne købe dit produkt, hvor det passer dem, når det passer dem og til en konkurrencedygtig pris. For at kunne imødekomme forbrugernes krav, er det vigtigt, at samarbejdet imellem leverandører og partnere optimeres, så forsyningskæden fungerer optimalt og lever op til de ændringer, der sker i forbrugernes købsadfærd. En optimeret forsyningskæde giver i sidste ende en større værdi for forbrugerne og et bedre og effektiviseret samarbejde med leverandører og partnere. Alt dette kan IBM Smarter Commerce hjælpe dig med at opnå.

Marked

Målrettet og individualiseret markedsføring

Markedsføring: Skræddersy dit budskab
Forbrugerne forventer personlige og relevante budskaber, som de kan identificere sig med. Det kræver, at din virksomhed formår at anvende data om forbrugernes adfærd - både online og offline og på tværs af kommunikationskanaler - i dine markedsføringsaktiviteter. Ensartet kommunikation på tværs af alle platforme, fra mobil og web til e-mail og sociale netværk, forbedrer forbrugernes oplevelser med dit brand og styrker kundeloyaliteten.

Salg

En integreret salgsproces på tværs af kanaler

Salg: Vær der, hvor dine kunder er
Den moderne forbruger forventer, at dine offline og online salgskanaler arbejder sammen. Køber de et produkt online, skal det også være muligt at foretage samme køb - eller reklamere over købet - i dine butikker. De forventer, at du er, hvor de er. Giv dem derfor mulighed for at shoppe, indhente og udveksle informationer om dine produkter på tværs af dine salgskanaler, og hvor det passer dem: i butikken, fra computeren derhjemme eller via mobil og tablet.

Salg

Kend dine kunder og lever en integreret kundeservice

Service: Nøglen til forbedrede services
En fejlfri og integreret kundeservice er essentiel for at skabe og opretholde de gode kunderelationer. Kundeservice optimeres ved at kende kundernes behov og tilpasse sine services herefter. Et vigtigt element i denne proces er at anvende den indsigt, du kan få i dine kunders adfærd gennem alle de data, der i dag er tilgængelige på tværs af sociale og digitale platforme.

“IBM Smarter Commerce er skabt til at drage fordel af det, IDC kalder Commerce 2.0, der beskriver de nye måder, som handel foregår på i dag.” – IDC Insight Report

IBM er udnævnt som en førende leverandør af forretningsløsninger i rapporten The Forrester Wave: B2C Commerce Suites, Q3 2012.

Registrer dig her (US) for at få rapporten.