Til hovedindhold

Anvend Smarter Analytics i din branche


Alle brancher har deres egne, specifikke udfordringer. Producenter skal optimere forsyningskæden. Virksomheder i detailhandlen skal opbygge kundeloyalitet. Udbydere af kommunikationsydelser skal minimere kundefrafaldet. Der opstår nye problemer, i takt med at etablerede markeder udvikles, nye markeder opstår, og de økonomiske betingelser og lovgivningen ændres. Smarter Analytics giver adgang til IBM eksperter, med stor erfaring inden for netop din branche, et bredt kendskab til tendenserne inden for de globale, indbyrdes forbundne markeder og stor erfaring med brug af analyser til at opnå banebrydende resultater.

Bankvirksomhed Giv kunderne en bedre oplevelse, få kortere, interne svartider, og giv bedre rådgivning via forretningsindsigt i realtid.

Kemikalier og olieprodukter Håndter lovgivningskrav endnu bedre, håndter arbejdskraftdynamik, og opdyrk globale relationer.

Kommunikation Få en bedre forståelse af kundeadfærd, og brug den ved design af nye produkter, serviceydelser og pakkeløsninger.

Forbrugerprodukter Brug troværdige oplysninger og forretningsanalyseværktøjer til at administrere forretningen bedre, når den stilles over for en stigende kompleksitet.

Elektronik Styrk fokus på styring af produktinformationscyklussen med en samlet oversigt over virksomhedens oplysninger.

For spørgsmål og personlig rådgivning:

  • Mads Lykkeholm Klausen

    Country Manager, Business Analytics
  • Jens Toft Olesen

    Country Manager, Information Management

IBM Insight 2014

 Insight2014

IBM Insight2014 konferende - Grib øjeblikket og få mest ud af din data i realtid

Tilmeld dig IBM’s internationale konference Insight 2014. Her kan du få indsigt i, hvilke innovative strategier og best practices, der kan hjælpe dig med at udnytte værdien af din data i realtid, samt netværke med mere end 13.000 andre ligestillede ledere.

Læs mere her

Registrer dig nu

Få adgang til Smarter Analytics Faktabank

Energi- og forsyningsvirksomheder Benyt oplysninger om kunder, netværk og drift som en strategisk ressource ved hjælp af værktøjer til forretningsanalyse.

Den offentlige sektor Reager på ændringer, og udnyt viden til at håndtere de forventninger, der er til serviceydelser og resultater.

Sundhedssektoren Brug informationer, og anvend forretningsanalyse til at forbedre patientbehandlingen og strømline den generelle drift.

Forsikringsbranchen Brug informationer og kundeanalyser til at blive mere konkurrencedygtig, tiltrække nye kunder og inspirere til loyalitet.

Detailhandlen Find nye måder at få produkter på hylderne og at omlægge markedsføring og involvering af kunderne på ved hjælp af forretningsindsigt.