Til hovedindhold

Eksempler på løsninger

Se videoen

Konverter klima til kapital ved brug af big data En virksomhed inden for vindenergi bruger en IBM big data løsning til at reducere den tid, det tager at analysere petabyte af data, og dermed forbedre placeringen af vindmøller.

Sæt big data i realtid i arbejde Marine Institute Ireland har udviklet et informationssystem, som giver en større viden om miljøet i Galway Bay.

Overvågning og forbedring af et onlineomdømme BBVA har implementeret et onlineværktøj, som kan opdage mulige trusler mod virksomhedens omdømme og på den måde øge den positive feedback og kundetilfredsheden.

Se videoen

Reducer risikoomkostninger University of California har anvendt Smarter Analytics til at forbedre deres risikoinformationssystem og muliggøre en intelligent beslutningsproces.

Se videoen

Smarter Analytics – en bid ad gangen Papa Gino's øgede synligheden i kædens 275 restauranter – fra budgetter og udgifter til arbejdskraft og den tid, det tager at levere pizzaer, brug af kuponer og reaktionstiden på telefonbestillinger.

For spørgsmål og personlig rådgivning:

  • Mads Lykkeholm Klausen

    Country Manager, Business Analytics
  • Jens Toft Olesen

    Country Manager, Information Management

IBM Insight 2014

 Insight2014

IBM Insight2014 konferende - Grib øjeblikket og få mest ud af din data i realtid

Tilmeld dig IBM’s internationale konference Insight 2014. Her kan du få indsigt i, hvilke innovative strategier og best practices, der kan hjælpe dig med at udnytte værdien af din data i realtid, samt netværke med mere end 13.000 andre ligestillede ledere.

Læs mere her

Registrer dig nu

Få adgang til Smarter Analytics Faktabank

Strømlinet styring af finansielle data Boerse Stuttgart har brugt analyser til at opnå ny viden, og det har øget fleksibiliteten og præcisionen i regnskaberne og de finansielle analyser.

Identificer succesfulde tilbud, og udarbejd bedre kampagner Chickasaw Nation Division of Commerce har fået ny viden om lønsomheden ved kampagner for restaurations-, hotel- og spilbranchen.

Nye anvendelsesmuligheder for ny teknologi North Carolina State University har brugt en prototype på en datasøgningsløsning til at identificere nye salgsmuligheder hurtigere.

Se videoen

Flere besøgende og større indtjening Cincinnati Zoo har brugt analyse til at opnå en større viden om havens drift, til at øge indtjeningen og forbedre kundeservicen og -loyaliteten.

Brug analyse i realtid til at forbedre patientresultaterne North York General Hospital har gjort driften mere effektiv, og det har hjulpet beslutningstagerne med at forbedre patientbehandlingen og forretningsresultaterne.

Se videoen

Brug prædiktiv analyse til at bekæmpe svindel Infinity Insurance opdager f.eks. nu flere forsøg på svigagtig adfærd og får sagsbehandlingen på rette spor ved brug af prædiktiv analyse.

Se videoen

Studerende bliver holdt på rette spor og kommer i skole Skolerne i Mobile County har udarbejdet et omfattende system til sporing af præstationer i realtid. Formålet er at forbedre elevernes præstationer og sænke frafaldsprocenten.

Se videoen

Svigagtig adfærd bekæmpes, samtidig med at sagsbehandlingen foregår hurtigere Santam Insurance har brug prædiktiv analyse til automatisk at vurdere risikoen for svindel og til at fremskynde betalingen af berettigede erstatningskrav.

Sundhedsuddannelses programmer bliver mere effektive Denne afdeling ved BJC Healthcare har fået en bedre forståelse for de studerendes fremskridt, fordi afdelingen nu hurtigere kan indsamle, sortere og analysere tusindvis af evalueringsformularer.

Se videoen

Håndtering af stor vækst i kunder og data Alameda County har implementeret et integreret rapporteringssystem, som giver viden om præstationen på alle niveauer – fra den overordnede instans til den enkelte medarbejder.