Til hovedindhold

Udkonkurrer konkurrenterne med Smarter Analytics

Markedet bevæger sig meget hurtigt i dag, og du skal træffe beslutninger hurtigere end nogensinde før. Og beslutningerne skal være baseret på kendsgerninger. Ofte er kendsgerningerne gemt væk i de store mængder komplekse forretningsdata og big data, som er til rådighed for virksomheden. Hvordan kan du gøre det til en forretningsmæssig fordel? Hvordan håndterer du den store mængde data, som kommer hurtigt fra en række strukturerede og ustrukturerede kilder – fra produktsporingssystemer og sociale medier til video-feed og billeder? Som en nylig artikel i New York Times så præcist opsummerede det: “It’s not just about Big Data… it’s about finding big patterns beyond the data itself.” Men hvordan finder du dem? Og endnu vigtigere, hvordan kan du bruge dem, når først du har fundet dem?


Viden bliver til resultater


Med Smarter Analytics, der er IBM's holistiske tilgang til forretningsanalyse, bliver informationer til viden og afslører mønstrene i virksomhedens data, så du kan træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Førende virksomheder inden for en række forskellige områder bruger den viden, de får fra analyser, til at opnå betydelige resultater inden for kundetilfredshed og -fastholdelse, driftseffektivitet, finansielle processer og håndtering af risici, svindel og overholdelse af regler og bestemmelser.

Hvis du indbygger viden i alle virksomhedens handlinger, kan du få en klar indsigt i alle områder af forretningen – kunderne, konkurrenterne og markedet. Smarter Analytics kan give dig mulighed for at forudse tendenser, før de manifesterer sig, og gøre det muligt for dig fremover at være et skridt foran konkurrenterne.


Opnå et afkast af investering ved hjælp af analyser


Det, at virksomheden bruger analyser, kan have en stor indvirkning på bundlinjen. En ny rapport fra Nucleus Research viser, at virksomheder realiserer et afkast på 10,66 dollar for hver dollar, de investerer i analyser. Og jo mere virksomheden bruger analyser, jo højere afkast.

En undersøgelse foretaget af IBM og MIT Sloan Management Review viser, at forskellen i præstation mellem virksomheder, der benytter analyser fuldt ud, og virksomheder, som ikke benytter analyser, vokser år for år. Det kan give en betydelig konkurrencefordel at gøre analyse til en central del af virksomheden.


For spørgsmål og personlig rådgivning:

  • Mads Lykkeholm Klausen photo

    Mads Lykkeholm Klausen

    Country Manager, Business Analytics

Kundehistorier

IBM Smarter Analytics kan hjælpe virksomheder med at opnå en konkurrencefordel.

Se videoen

Få adgang til Smarter Analytics Faktabank