Naar hoofdinhoud

Instrumented. Intelligent.
Interconnected.

Hoe we gegevens gebruiken. Hoe sectoren samenwerken. Hoe we de wereld slimmer maken.

IBM Center for Applied Insights


Als je weet wat de principes van een slimmere wereld zijn en hoe je al je systemen intelligenter kunt maken, ben je er nog niet. Het gaat erom dat je die principes kunt toepassen, dat je een strategie kunt opstellen en dat je de mogelijkheden van je bedrijf kunt vergroten.

Het IBM Center for Applied Insights (CAI) helpt bedrijven zoals dat van u om de strategische en financiële gevolgen van een Smarter Planet in kaart te brengen en om de implementatie voor te bereiden. Het CAI voert primair en secundair marktonderzoek uit naar nieuwe ideeën en nieuwe manieren van denken, werken en leidinggeven. Om u te helpen de doelstellingen van uw bedrijf te realiseren, leveren we tevens de tools, de technieken en de toegang tot een netwerk van innovatieve denkers.

“Om de klant de weg te wijzen naar slimmere uitkomsten, kwantificeren we de verwachte waarde en helpen we hem te pleiten voor Het Slimme Werken.” Steve Rogers, directeur IBM Center for Applied Insights


State of smart: outperforming in a data-rich, hyper-connected world

Overal vragen directeuren van bedrijven en instellingen zich af hoe de kracht van big data en hyper-connectiviteit kan worden ingezet om de effectiviteit en efficiency te vergroten. De CAI hield een wereldwijde enquête onder 1168 van dergelijke directeuren uit negen sectoren om een antwoord te krijgen op de vraag wat innovatieve bedrijven met gegevens doen om slimmer te worden en beter te presteren dan de concurrentie. Het blijkt dat dergelijke bedrijven in staat zijn real-time gegevens af te vangen, algemene gegevensdefinities op te stellen en die definities in alle processen toe te passen. Op die manier kunnen ze naar hun omgeving luisteren en er een beter begrip van krijgen. Het blijkt ook dat die bedrijven modellen kunnen opstellen van toekomstige resultaten, omdat ze kunnen voorspellen hoe hun omgeving eruit gaat zien en op basis daarvan kunnen handelen. Dit leidt tot een betere financiële performance.

The Value 	of Smart IBM Center for Applied Insights Bekijk de video om te zien wat ervoor nodig is om de beste te zijn

Als groep laten de best presterende bedrijven zien dat de top-line kan groeien terwijl de kosten gelijk blijven of zelfs afnemen. Daarmee tonen ze aan dat de oude stelregel dat het niet mogelijk is om beide te doen, niet altijd opgaat. De aandelenmarkt reageert hier duidelijk positief op.

Lees het executive report 'Outperforming in a data-rich, hyper-connected world (1.64 MB)' om te weten te komen wat deze bedrijven doen en welke mogelijkheden ze toepassen om hun concurrenten vóór te blijven.


Security Essentials for CIOs

Outperforming in a data-rich, hyper-connected world

Social is great! So, now what?

100 years of foresight

De nieuwste ideeën en inzichten

Wat betekenen "the state of smart", big data en smarter analytics voor u? Kies hieronder uw sector en kijk hoe uw bedrijf slimmere resultaten kan bereiken met gegevens en analyse.