Naar hoofdinhoud

Smarter Healthcare

Het zorgsysteem slimmer maken? Dat vereist betere apparatuur, meer verbindingen en meer intelligentie.

Gezondheidszorg moet ziekten te slim af zijn.

Naarmate de wereld zich ontwikkelt, veranderen ook de ziekten. Daarom moet de gezondheidszorg ze vóór blijven.
Slimme zorgnetwerken kunnen medische dossiers, zorgverleners en instanties verenigen om alle zorgbehoeften van een patiënt te coördineren van diagnose tot genezing.


 

Patiëntgeoriënteerde gezondheidszorg

In 2010 zal 30% van de gegevens die zijn opgeslagen op computers over de hele wereld bestaan uit medische beelden.
Het probleem is dat al die informatie 'gevangen' zit en niet onderling verbonden is. We kunnen het slimmer maken.

Bekijk de video.


 

Wat mogen we nog meer verwachten van een slim zorgsysteem?


Bij slimme gezondheidszorg staat een steeds meer persoonlijke behandeling centraal.

Informatie blijft niet op eilandjes vastzitten
In intelligente gezondheidszorg is alles onderling verbonden. Net als bij de Servicio Extremeño de Salud (SES) (US) in Spanje waar iedere plaats zijn eigen systeem van patiëntendossiers had. De organisatie nam maatregelen om een algemeen platform te creëren dat bijna 13.000 artsen verbindt met een registratiesysteem dat negen miljoen poliklinische bezoeken per jaar beheert.

Kennis kent geen grenzen
Het eiland Tristan da Cunha ligt meer dan 1665 mijl ten Westen van Kaapstad (Zuid-Afrika) en is alleen bereikbaar via een bootreis van een week. In het kader van "Project Tristan" (US), stellen satellietverbindingen en de op afstand ondersteunde technologie van elektronische medische dossiers (EHR) medische specialisten van over de hele wereld in staat om de artsen van het eiland te helpen bij het stellen van diagnoses en om ondersteuning te geven in noodsituaties.


 

De mensen zullen behandeld worden door gecoördineerde, samenwerkende zorgsystemen. Regeringen. Pakken het huidige gebrek aan duurzaamheid aan door het verschaffen van leiderschap en politieke wil, het opruimen van hindernissen en het stimuleren van innovatie om landen naar een duurzame gezondheidszorg te leiden. Openbare instates. Nemen realistische, rationele beslissingen met betrekking tot verwachtingen inzake de manier van leven, aanvaardbaar gedrag, rechten op zorg en besparingen. Farmaceutische bedrijven en medische apparatuur. Werken samen met zorgverlenende instellingen, arsen en particulieren om producten te ontwikkelen die betere resultaten geven tegen lagere kosten. Zorgverlenende instellingen. Verbreden de huidige focus op behandeling van acute ziekten tot verbeterde behandeling van chronische ziekten, en het voorspellen en voorkomen van ziekten gedurende het hele leven. Artsen en andere zorgverleners. Ontwikkelen partnerships met particulieren, betalende organisaties / ziektekostenregelingen en andere betrokkenen en werden samen om een gezondheidszorg te bevorderen die meer gebasserd is op bewijzen en een persoonlijke benadering. Betalende organisaties en ziektekostenregelingen. Helpen particulieren om gezond te blijven en meer waarde uit het zorgsysteem te halen, en helpen zo om te voorzien in een hoogwaardiger gezondheidszorg.

 

Dodelijke migratie: hoe bestrijden we de vogelgriep?
Samen met het Scripps Research Institute en verschillende overheidsinstanties en non-profit gezondheidsorganisaties werkt IBM mee aan de ontwikkeling van een vaccin tegen de vogelgriep.