Siirtyminen pääsisältöön

Kohti älykkäämpää maailmaa

Smarter Computing

IT-infrastruktuuri, joka vie kohti älykkäämpää maailmaa

Ota yhteyttä:

Juha Jauhiainen Kimmo Hintikka

IT-infrastruktuuria koskevilla päätöksillä on väliä.

Yrityksesi liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja nyt tehtävillä IT-infrastruktuuria koskevilla valinnoilla on kauaskantoiset seuraukset. Laskentatehon, verkkotoimintojen ja tallennusympäristön perustana toimivaa infrastruktuuria koskevat päätökset määrittävät, heitetäänkö yrityksessäsi rahaa hukkaan vai investoidaanko se järkevästi tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tehokas ja käytön aikana nopeasti toimiva, sosiaalisen median ja mobiilitoimintojen sekä big data -kuormitusten tarpeet huomioon ottava pilvi-infrastruktuuri voi uudistaa yrityksesi tietojärjestelmiä tavalla, joka saattaa tehostaa paitsi tiedon tuottamista myös sen hyödyntämistä monin eri tavoin. Lue, miten IBM voi auttaa yritystäsi rakentamaan IT-infrastruktuurin, joka parantaa tietojärjestelmien kustannustehokkuutta, optimoi päätöksenteon prosessit ja tehostaa yrityksesi kykyä uudistaa liiketoimintaansa.

Esittelyssä IBM:n uudet ja parannetut järjestelmä- ja tallennusratkaisut

 • System x

  Seuraavan sukupolven teknologia, joka on suunniteltu yrityksesi kuormitusten nopeaa, ketterää ja vikasietoista suorituskykyä silmällä pitäen.

 • PureSystems

  Joustavat PureFlex- ja Flex Systems -pilviratkaisut perustuvat uusimpaan x86-teknologiaan ja parantavat kustannustehokkuutta.

 • Tallennusratkaisut

  Tallennusratkaisut

  Skaalautuva IBM FlashSystem -teknologia auttaa hyödyntämään yrityssovellusten tehon täysimääräisesti.

Lue lisää siitä, miten uusien x86-ratkaisujen Intel Xeon -suorittimet, nopea flash-teknologia ja muut uusinta tekniikkaa hyödyntävät toiminnot auttavat yritystäsi

 • parantamaan kustannustehokkuutta ja nopeuttamaan innovointia
 • tehostamaan tärkeimpien sovellusten tietojenkäsittelyä
 • nopeuttamaan analytiikan toimintaa
 • lisäämään toiminnan ketteryyttä tarkoitusta varten kehitettyjen ja helposti skaalautuvien ratkaisujen avulla.

Smarter Computing -webcast