Preskoči na glavno vsebino

Novice

IBM PureSystems pomaga podjetju ValeCard pri izpolnjevanju zahtev pri širitvi posla

IBM in ValeCard sta objavila prvi PureSystems projekt v Braziliji. Podjetje ValeCard, ki je dejavno v različnih panogah, od financ, kmetijstva, nepremičnin do zdravstva, bo uporabilo nov PureFlex System za optimizacijo svojega računalniškega centra in hrambo podatkov.

Podjetje ValeCard se sooča z izjemno rastjo, letno je v zadnjih treh letih rastlo za več kot 40 odstotkov, in je tako potrebovalo robustno infrastrukturo za upravljanje številnih transakcij, ki so rezultat pogodb z velikimi podjetji in državnimi organi. Sočasno pa je podjetje moralo zadostiti vedno večjim regulatornim zahtevam in standardom na področju zagotavljanja dostopnosti podatkov. Ena od podružnic podjetja, BlockAuto, bo tako uporabljala novo rešitev PureSystems za lociranje in spremljanje vozil. Podjetje vsakih 30 sekund prejme osvežene geografske podatke o vseh svojih vozilih, te podatke obdela in jih objavi na spletnem portalu, kjer jih lahko uporabijo njihove stranke. Druga podružnica, Dental Show, bo sistem izkoristila za obdelavo povpraševanj iz nekaj sto zobozdravstvenih klinik.

ValeCard bo lahko avtoriziral transakcije in nadzoroval dobavo po celotnem prodajnem omrežju, ki zajema več kot 60.000 trgovcev in 3 milijone uporabnikov. Za tako operacijo sta varnost in nadgradnjo, ki jo ponuja PureSystems, kritična, saj mora ValeCard izpolniti zahteve po standardih in tehničnih specifikacijah različnih državnih organov. Pri ValeCard pravijo, da narava njihovega posla zahteva, da njihove tehnološke zmožnosti presegajo trenutne potrebe. In prav tu jim je še kako prišel prav IBM PureSystems, ki jim omogoča prosto rast in izbiro novih tehnologij, kot je računalništvo v oblaku. IBM PureSystems, ki ga je IBM predstavil aprila letos, je rezultat izjemnih vlaganj v raziskave in razvoj ter nakupe podjetij (skupno v 4 letih kar 2 milijardi dolarjev). Gre za tehnologijo, ki bo organizacijam pomagala bistveno zmanjšati tako stroške za IT kakor tudi kompleksnost upravljanja z infrastrukturo.

Več: http://www.ibm.com/press/us/en/pressrelease/38374.wss