Preskoči na glavno vsebino

Novice

IBM sklenil nakup podjetja Tealeaf Technologies

IBM je objavil, da je sklenil nakup podjetja Tealeaf Technologies – vodilnega ponudnika programske opreme za upravljanje digitalne izkušnje strank in analizo vedenja strank.

S tem nakupom IBM širi svojo pobudo Modrejše trženje (Smarter Commerce) s programsko opremo za kakovostno analitiko, ki organizacijam pomaga ponuditi optimalno nakupovalno izkušnjo ne glede na to, ali gre za spletni nakup ali nakup z mobilno napravo. Tealeaf ponuja celovito paleto programske opreme za upravljanje nakupovalnih izkušenj strank, ki analizira interakcije na spletu in mobilnih napravah. Skozi te pomembne vpoglede lahko direktorji prodaje in trženja vodje spletnih trgovin in ljudje, ki skrbijo za podporo strankam, opazijo vzorce in rešujejo zadeve, povezane z dizajnom spletnih in mobilnih aplikacij, s čimer dosežejo, da stranke na njihovo oglaševanje gledajo kot na dobrodošlo storitev.

Maloprodajni trgovec lahko denimo ugotovi težave pri prepoznavanju kuponov (šifer za popust) na blagajni spletne trgovine. Z hitrim odzivom lahko trgovec najde težavo in proaktivno kontaktira stranke, ki so zaradi težave opustile nakup, ter tako vzdržuje njihovo lojalnost blagovni znamki. Craig Hayman, direktor oddelka Industry Solutions pri IBM, pravi, da so podjetja danes le tako dobra, kot je dobra spletna izkušnja, ki jo ponujajo svojim strankam. IBM in Tealeaf bosta zdaj omogočila trgovcem vpogled v 'popotovanje' posameznega kupca in ponudila priložnost za hiter odziv na edinstvene potrebe posameznega kupca. Programska oprema Tealeaf bo integrirana v pobudo Modrejše trženje oziroma v del posla EMM (Enterprise Marketing and Management). Zaposleni v podjetju Tealeaf se bodo pridružili skupini za programsko opremo pri IBM.

Več: http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/37982.wss