Sus

Ştiri

Compania Profitero a fost desemnata „IBM Antreprenorul Global al Anului”

IBM a oferit companiei Profitero distinctia „IBM Antreprenor Global al Anului”. De asemenea, Profitero a fost desemnata castigatoarea competitiei SmartCamp destinata companiilor startup. Profitero (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com) analizeaza date despre preturile practicate de competitor, oferind retailerilor niveluri noi de informatii ce ii ajuta sa maximizeze profitul prin ajustarea strategiilor de comercializare si de stabilire a pretului.

IBM colaboreaza cu antreprenori din intrega lume pentru a descoperi si a introduce pe piata idei noi si inovative in zone cheie de dezvoltare precum Business Analytics si Smarter Commerce. Pe masura ce volumul de informatie de pe planeta creste, abilitatea de a transforma rapid datele in informatii utile devine esentiala pentru succesul companiei. Profitero reprezinta o noua generatie de antreprenori ce introduc pe piata tehnologii create pentru a beneficia de oportunitatea oferita de solutiile de analiza a unui volum mare de informatii.

„Suntem onorati sa primim distinctia IBM Antreprenorul Global al Anului”, a precizat Volodymyr Pigrukh, chief executive officer si co-fondator, Profitero. „Solutia noastra este o completare naturala a strategiei IBM Smarter Commerce. Suntem nerabdatori sa colaboram cu IBM si cu reteaua IBM de experti tehnici, parteneri de afaceri, reprezentanti ai companiilor de risc, academicieni si clienti pentru a beneficia de oportunitatea oferita de solutiile smarter commerce.

Pentru informatii suplimentare despre Profitero si distinctia obtinuta, accesati: http://www.youtube.com/watch?v=Sgu83zhDGBg (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com). Informatii suplimentare despre eveniment accesati : http://asmarterplanet.com/blog/2012/02/ibm-smartcamp-finals-and-the-winner-is.html (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com) si pentru a va alatura conversatiei accesati #IBMSmartCamp pe Twitter.

„Profitero este un exemplu excelent de companie startup cu care IBM colaboreaza in intreaga lume pentru a construi o planeta mai inteligenta”, a precizat Jim Corgel, Manager General IBM Entrepreneur Programs. „Suntem nerabdatori sa colaboram cu Profitero pentru a imbina expertiza in domeniul big data cu informatii despre domeniul retail si cu inovatia antreprenoriala pentru a crea noi solutii inteligente de comert pentru comercianti.”

IBM SmartCamps sunt create pentru a furniza antreprenorilor capabilitatile de mentoring si informatiile necesare pentru a inova in sectoarele lor de activitate. Companiile ce au participat in trecut la competitiile IBM SmartCamp au atras atentia comunitatii de capital de risc prin investitii de aproape 50 de milioane de dolari si s-au extins catre noi piete globale.

Compania IDXP a fost desemnata castigatoarea Votului Publicului

IDXP (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com) a fost desemnata castigatoarea distinctiei Votul Publicului in cadrul IBM SmartCamp Global Finals, cu un numar record de voturi inregistrate pe asmarterplanet.com. Solutia IDXP de analiza a comportamentului consumatorului instaleaza senzori in magazine si in cosurile de cumparaturi pentru a ajuta administratorii magazinelor sa inteleaga in timp real comportamentul clientilor.

Alaturi de Profitero, castigatorul SmartCamp Londra si de IDXP, castigatorul SmartCamp Rio de Janeiro, in acest an printre finalistii SmartCamp Global s-au numarat si: BitCarrier (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), C-B4 Context Based 4Casting (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), ConnectM (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), IDXP (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), Localytics (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), Palmap (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), Profitero (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com), SecureWaters (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com) si SkinScan (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com)

Printre interlocutorii din cadrul IBM SmartCamp Global Finals s-au numarat Gavin Newsom, guvernatorul Statului California, lideri ai comunitatii de capital de risc si bancheri de investitii precum Bill Reichert, Promod Haque, John China si Zia Yusuf, CEO al Streetline, castigatoarea distinctiei IBM Antreprenor Global al anului 2010.

Cele mai importante momente, interviuri si prezentari ale antreprenorilor si ale reprezentantilor companiilor sunt disponibile pe LiveStream la adresa (US) (accesând acest link, veţi părăsi domeniul ibm.com).

Informatii suplimentare despre IBM SmartCamp Global Finals sunt disponibile la adresa :
www.ibm.com/press/smartcamp (US).

Pentru informatii suplimentare despre initiativa IBM Antreprenor Global, accesati:
http://www.ibm.com/isv/startup (US).