Vissza a kezdőlapra

Hírek

Marketing a digitális korban

Mikroszkóp nélkül a molekulákat?

Egy közelmúltban a világon 1700 marketing vezető körében végzett kutatás nyomán kiderült, hogy a marketing szakemberek 71 százaléka úgy látja, nem készült fel a hatalmas mennyiségű információ kezelésére. A válaszadók 68 százaléka számára a social média által átformált kommunikációs környezet, 65 százaléka esetében a megnövekedett marketing csatornák megjelenése jelent különleges kihívást.
Mindez azonban a valóságban új lehetőségeket rejt: a megfelelő, legújabb technológiát felvonultató eszközök használatával pontosabban megismerhetjük vásárlóinkat, optimalizálhatjuk a marketingre fordított kiadásainkat és láthatóvá tehetjük kampányaink sikerét.
Az IBM felismerte, hogy a marketing területén új megoldásokra van szükség, ezért kialakított egy termékportfoliót marketing szakemberek számára, mely elemezni képes a megnövekedett információ mennyiséget, segít megtervezni kampányainkat, megtalálni a legcélravezetőbb eszközöket és csatornákat, a megvalósítás után az eredményeket láthatóvá teszi és segít abban, hogy a megszerzett tapasztalatokat hasznosíthassuk a jövőben.

Az IBM Unica szoftver modulok a kampánymenedzsmentet segítik a tervezéstől egészen az eredmények méréséig. Az interaktív megoldás révén a szervezetek megérthetik, hogy vásárlóik miért választják éppen őket, és ezt a tudást arra használhatják fel, hogy vevőiket interaktív párbeszédre ösztönözzék digitális, közösségi és hagyományos marketingcsatornákon keresztül.

A Coremetrics Web Analytics megoldással a webes felületek használata során generálódó adatokat elemezve megismerjük ügyfeleink viszonyulását termékeinkhez és segít erősíteni a pozitív hosszútávú kötődésüket.

Ma már természetes, hogy az okostelefonok, tabletek kényelmesebbé teszik mindennapjainkat, munkánkban a hosszú évek során megszerzett tapasztalatokat kiegészítve a legújabb technológia nyújtotta képességekkel még sikeresebb kampányokat valósíthatunk meg és tehetünk láthatóva, növelve vállalatunk eredményességét.
Ahogyan molekulákat sem láthatnánk mikroszkóp nélkül, a világban számtalan dolog rejtve maradna a megfelelő eszközök hiányában.

A legújabb, marketing területen alkalmazható IBM technológiákról további információt talál az alábbi oldalon:
http://www.ibm.com/software/hu/marketing-solutions/index.html

További információ:
Tornóczky Gabriella
Kommunikációs vezető
Marketing & Communications
IBM Hungary
Tel: +36 1 382-5508
Mobil: +36 20 823-5486
e-mail: tornoczky@hu.ibm.com